Patrick Heesakkers nieuwe spits De Treffers

GROESBEEK – De Treffers heeft er voor volgend seizoen een nieuwe spits bij.

detreffers

Patrick Heesakkers komt over van GVVV. Daar speelde hij tot op heden 1,5 seizoen en in 40 duels wist hij negenmaal het net te vinden. De aanvaller is sinds kort samen met zijn vriendin woonachtig in Groesbeek en zal dus dicht bij huis gaan voetballen.

De Treffers heeft aanvallers nodig omdat Wesley Meeuwsen en Rick Verbeek aan hebben gegeven na dit seizoen te zullen stoppen bij de Groesbeekse club. Voor volgend seizoen liggen naast Heesakkers ook Coen Maertzdorf, Niels Kornelis, Robin Janssen, Nick de Bondt en Pim Balkestein vast.

Transfernieuws De Treffers

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffersfan

Ik heb hem een paar keer (op TV) zien spelen. Groot, sterk en balvast. Een type spits die we nodig hebben. Zeker nu Wesley aan het einde van het seizoen vertrekt.

Herman

Maakt treffers echt niet beter op dit moment.maar zal wel gezzelig zijn .

Volger

Opvolger voor Raterink,Meeuwsen blijft nog een jaartje.

thijs meeuwsen

@treffersfan als je dezelfde bent die reageerde toen wesley kwam bedankt dat je toen en nu positief bent over hem,velen hadden het toen mis die dachten dat het geen aanwist was voor de Treffers,jammer dit nu een geweldige club waar we toen het einde van dit seizoen nog vele plezierige dagen zullen beleven.En voor @volger nee helaas wesley vertrekt aan het einde van dit seizoen

Columbus

Herman. Dat is nou precies de bedoeling (dat hij ons niet beter maakt). Gezien de stand zouden we dan promoveren en dan lopen we alsnog de derby en daarmee idd een nog gezelligere en vollere (dan staan ze echt buiten) kantine mis. Prima zo! 😂

Peter

Kan niet slechter zijn dan die halve bij achiellis

wpDiscuz