Eindelijk weer een punt voor Achilles ’29

MAASTRICHT – Achilles ’29 heeft het eerste punt sinds oktober 2016 binnen. Het is wel een knap resultaat, want het puntje werd afgesnoept van MVV Maastricht. Die ploeg staat vierde op de ranglijst.

Het bleef vrijdagavond 0-0.

In de eerste helft maakte MVV het de uitploeg uit Groesbeek niet zo moeilijk. Pas na een halfuur spelen drukten de Maastrichtenaren door, maar Achilles ’29 kon knap overeind blijven en haalde zonder kleerscheuren de rust. De ploeg had zelfs nog op voorsprong kunnen staan, maar een inzet van Barry Beijer werd tien minuten voor de thee van de lijn gehaald.

Na rust domineerde MVV, maar mede dankzij goed keeperswerk van Robbert te Loeke kreeg de nummer 4 van de Jupiler League de bal er niet in. Voor Achilles ’29 zelf waren er niet veel kansen. De Groesbekers waren allang tevreden met het feit dat er na lange tijd weer één punt mee naar huis genomen kon worden.

De achterstand van de hekkensluiter op de nummer 19 blijft echter 12 punten, want ook FC Dordrecht pakte één punt.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Ferry

Proficiat, bijna veilig!

Bennie

Eric, Frans en Harrie gaan meteen naar het gemeentehuis want ze denken een huldiging te krijgen en een lintje van de burgemeester.

Jan van germania

Een beetje kinderachtig
Proficiat met dit goed resultaat ,

Kenner
“Het lek is boven! De aankopen brengen nieuw elan in dit Achilles. Alles is nog mogelijk. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd, maar met deze inzet en wilskracht ben ik er van overtuigd dat de punten gaan komen.” Zo maar wat uitspraken waarvan ik niet sta te kijken als die morgen in de De Gelderlander verschijnen. On: knap punt gepakt uit bij MVV. Of het verdiend is, is een tweede. Dat het gat nog steeds 12 punten blijft en ze wéér een wedstrijd minder hebben om dit te dichten is de realiteit. Maar vooral blijven roepen dat het allemaal goed… Lees meer »

Hebben ze nou weer niet gescoord?
Daar win je geen wedstrijden mee

1 punt maakt ook niks meer uit
want dit is de ploeg die gaat degraderen

Erik

Onze tussentijdse winteraankopen brengen nieuw elan in dit team, dat zie je elke training al. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd, maar het team stond goed compact en met deze inzet en wilskracht ben ik er van overtuigd dat de punten gaan komen. We speelden ouderwets wat teruggetrokken en probeerden nog gluiperig een doelpuntje mee te pakken.
Alles is nog mogelijk en ik heb er nog alle geloof in, zeker als het balletje een keer onze kant opvalt. Samen met Harrie en Frans gaan we er nog vol voor, ik zal nooit de handdoek gooien.

Peter

Het zwarte schaap van de Jupiler league, zoals de presentator van Veronica zegt en zo is het! Anti voetbal wederom. Niks creëren en alle ballen over de zijlijn trappen. …..

Babbel

Ik vraag me wel eens af of al die criticasters wel eens een wedstrijd van Achilles hebben gezien ?

Ik zie elke week de hoogtepunten die duren rond een minuut. Zefs dat is niet om aan te zien.

V.I.

Babbel…..dat denk ik niet alleen….weet wel zeker van niet…alleen verslagen lezen….en op tv met slaap oogjes.

splinter

voorlopig zit er weer gal in, komt allemaal goed dan hoor je de azijnzeikers niet meer

wpDiscuz