Jong AZ wint topper tegen De Treffers

ALKMAAR – Jong AZ heeft zondagmiddag de topper tegen De Treffers gewonnen. In Alkmaar werd het 4-2.

Binnen vijf minuten waren er al twee doelpunten te noteren. Via een lobje van Myron Boadu kwam de thuisploeg in de 3e minuut op een 1-0 voorsprong. De Treffers trok de stand even daarna weer gelijk door een doelpunt van Rick Verbeek. Daarna ging de storm wat liggen. In een gelijkopgaande eerste helft werd er niet meer gescoord.

Dat was na rust anders. Jong AZ scoorde opnieuw snel en liep na een uur spelen uit tot 3-1. Namens de gastheren scoorden Guus Til en Jop van der Linden. Toen Boadu er tien minuten voor tijd 4-1 van maakte was het zeker dat de knappe reeks van De Treffers ten einde kwam. De Groesbekers hadden voor aanvang van het duel zesmaal op rij gewonnen en waren acht achtereenvolgende wedstrijden ongeslagen.

Toch gaven de roodzwarten de eindstand een draaglijker aanzien. Robert Mutzers bepaalde de eindstand in de 82e minuut op 4-2. De Treffers blijft ondanks de nederlaag nog wel tweede in de Tweede Divisie. De nummers drie tot en met vijf hebben echter evenveel punten. Jong AZ heeft als koploper inmiddels een voorsprong van 15 punten en het kampioenschap lijkt nog slechts een kwestie van tijd.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
splinter

Ja Ja ,waar zijn ze nu?

Onderweg naar huis. Goede wedstrijd gezien tegen een heel goed team. Trots op onze jongens !

splinter

Ha ha ,Zal wel een zeer goede tegenstander waar staan ze ook nog is

Zusje

Tegen jong AZ met 5 spelers uit het 1ste is 4-2 zeker geen schande jongens! En we staan nog steeds op de 2 e plaats, klasse

Jose

Splinter ga iets nuttigs doen . Of ga bij Achilles kijken.

splinter

Ja ga morgen kijken en 3 punten in de pocket ben maar een simpele splinter jose

Harrie

Gisteren in Wijdewormer geweest. De Treffers speelde een goede por voetbal, zeker in eerste helft waren ze gelijkwaardig. Tweede helft was AZ effectiever. Maar wat een geweldige ploeg met veel eredivisie ervaring. Veruit beste ploeg in tweede divisie. Zeker geen schande want deze ploeg gaat stuivertje wisselen met onze dorpsgenoot. En zal ook zeker een meerwaarde zijn op dat niveau.

wpDiscuz