[3D] Ruime overwinning Groesbeekse Boys op Blauw Wit

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys is de winterstop goed doorgekomen. Afgelopen zondag wist het team van trainer Camiel Jager met ruime cijfers van tegenstander Blauw Wit te winnen. Op sportpark Breedeweg werd het uiteindelijk 6-2 in het voordeel van de geel-zwarte formatie.

MOTM: Van der Burg

Met vier doelpunten had Maarten van der Burg een groot aandeel in deze overwinning. Na drie minuten voetballen al had Van der Burg de mogelijkheid de score te openen. Vrij voor Blauw Wit doelman Kevin Rokers schoot hij hard naast. Het spel speelde zich daarna vooral op het middenveld af waardoor het niet gevaarlijk werd voor beide doelen.

Slechts 1 doelpunt bij rust

Dit veranderde aan het einde van de eerste helft. Groesbeekse Boys produceerde een snelle aanval over diverse schijven. Uiteindelijk was het Maarten van der Burg die de voorzet van Ronnie van Rens van dichtbij binnen schoot. Direct daarop voorkwam Groesbeekse Boys-goalie Jens van den Berg de gelijkmaker door een inzet van Blauw Wit-speler Martijn Peters van dichtbij te pareren.

Snelle treffers na de thee

De tweede helft begon voor Groesbeekse Boys voortvarend. Binnen drie minuten stond een 3-0 stand op het scorebord. Eerst was het Van der Burg die een voorzet van Sil Eikholt binnen schoot, kort daarop werkte Dave Kleijnen de bal op fraaie wijze in de bovenhoek. Na een uur voetballen werd Van der Burg door de Nijmeegse doelman van een nieuw doelpunt afgehouden. In de tegenaanval schoot Martijn Peters namens de bezoekers de 3-1 binnen.

Ruime winst

Vijf minuten later bracht opnieuw Van der Burg de marge op 3 doelpunten door in de verre benedenhoek binnen te schieten. Tien minuten voor het eindsignaal bracht David Ruben de spanning enigszins terug in de wedstrijd door de 4-2 te scoren. Hij strafte een verdedigingsfout af. Vijf minuten later schoot Kleijnen zijn tweede van de middag binnen. Van der Burg tenslotte, werkte een voorzet van Ronnie van Rens binnen en bepaalde daarmee de 6-2 eindstand.

Groesbeekse Boys blijft door deze ruime overwinning op de vierde plaats staan. Zondag 12 februari wacht tegenstander Beuningse Boys. Deze wedstrijd in Beuningen begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jens v.d. Berg; Ivo v.d. Horst, Rens Hubers (Ron Bruijsten), Rick Hubers, Gijs Rikken; Thom Jochoms, Sil Eikholt (Jorn v.d. Horst), Lery Kersten (Sander Bisseling); Maarten v.d. Burg, Dave Kleijnen, Ronnie v. Rens.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Ruime overwinning Groesbeekse Boys op Blauw Wit

Reageren is niet toegestaan.