Viertal blijft bij De Treffers

GROESBEEK – Vier spelers die nu bij De Treffers spelen zullen ook volgend jaar het rood en zwart van de Groesbeekse club dragen.

Het gaat om Frenk Keukens, Robert Mutzers, Joris Janssen en Jordy van der Kracht.

Keukens en Janssen

Verdediger Keukens begint aan zijn vierde seizoen op Zuid. “Twijfels over bijtekenen heb ik nooit gehad. Op dit niveau is er geen andere amateurclub waar ik voor zou willen spelen,” zegt hij via de clubwebsite. Ook voor Janssen is het zijn vierde seizoen. “Ik heb het eigenlijk altijd naar mijn zin gehad bij De Treffers. Je zult het vast vaker horen maar de faciliteiten zijn gewoon echt top. Dat zie je nergens anders op dit niveau”.

Mutzers en Van der Kracht

Mutzers begint aan zijn derde seizoen. “Ik heb altijd in mijn hoofd gehad dat ik wilde blijven bij De Treffers. Ik woon wel wat verder weg maar het feit dat alles geregeld is maakt dat ik goed op mijn plek zit. De groep is perfect en de begeleiding ook”, zegt hij. Voor doelman Van der Kracht wordt het ook het derde seizoen bij de mannen van Zuid. “Voor mij is een gevoel bij een club ontzettend belangrijk. Dat gevoel is bij De Treffers prima en daarnaast is het een super mooie club waarbij alles geregeld wordt”.

Verlengen

De contractverlengingen volgen elkaar in een snel tempo op bij De Treffers. Naast de vier genoemde spelers in dit artikel spelen ook Pim Balkestein, Nick de Bondt, Robin Janssen, Niels Kornelis en Coen Maertzdorf volgend jaar op Zuid. Patrick Heesakkers komt over van GVVV en is de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen.

Transfernieuws De Treffers

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Goed bezig op Zuid!

Riny Kersten

Heel mooi dat jullie Treffers trouw blijven weer voor een jaar Jongens

Zusje

Heel fijn dat jullie bij de Treffers blijven mannen

wpDiscuz