Achilles ’29 pakt punt bij Telstar

VELSEN-ZUID – Achilles ’29 kan weer een puntje bijschrijven. De Heikantbewoners speelden vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen Telstar.

Achilles ’29 is inmiddels drie duels op rij ongeslagen en wist in die serie 5 punten te pakken. Dat zijn er net zo veel als in de 22 wedstrijden daarvoor.

De Groesbekers namen na 18 minuten de leiding. Antonio Stankov kopte de bal achter Telstar-doelman Boy de Jong. De thuisploeg kreeg hierna mogelijkheden om de stand weer gelijk te trekken, maar had de pech dat onder andere het aluminium een doelpunt voorkwam. Ondanks het feit dat Telstar de betere ploeg was ging Achilles ’29 met de 0-1 voorsprong rusten.

Snel na rust had Achilles ’29 die voorsprong uit moeten breiden. Nadat De Jong flink de fout in ging had Emir Smajic de 0-2 op zijn schoen. De aanvaller schoot voor open doel echter hard en hoog over. Dat was pijnlijk, temeer omdat Telstar na iets meer dan één uur spelen vanaf elf meter de gelijkmaker aan kon tekenen. Mohammed Ajnane bleef, geheel in lijn met de weersomstandigheden, koel vanaf de stip: 1-1.

In de resterende 25 minuten was het voor de Groesbeekse club zaak om er voor te zorgen dat er in ieder geval één punt mee naar huis genomen kon worden. Smajic miste na 72 minuten opnieuw een dot van een kans. Bij Telstar zag doelpuntenmaker Ajnane zijn vrije trap door Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke gekeerd worden. De ploegen moesten na 94 minuten genoegen nemen met één punt. Achilles ’29 eindigde het duel met 10 man na een rode kaart van Kenny Elders.

De achterstand van de hekkensluiter op FC Dordrecht is nu 8 punten, want FC Dordrecht verloor vrijdagavond met 2-3 van Jong PSV.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

En weer 1pnt ingelopen. Jammer v d gemiste kansen….maar toch! Nog 8 puntjes.

Erik

Welke andere ploeg kan nu zeggen dat ze in een week tijd hun punten verdubbelen? De hele wedstrijd stonden we goed compact. Wel weer jammer dat we de scheids weer eens tegen hadden, wederom een volledig onterechte penalty en rode kaart tegen.

Jan van germania

Erik Ik gun Achilles zeker de3 punter .
Je moet wel eerlijk blijven penalty en rode kaart warren terecht

Brummetje

Ik gun ze niks

Lln den Bul

Brummetje je naam zegt al genoeg

splinter

Ja wat moet ik zeggen, weinig reactie hoor niks van de andere kant

De Kuier.

Afgelast…..en aan de rode duimpjes ( bij sommige ) zijn ze er wel degelijk….

Kuier zoek het lekker uit met de vinger naar zuid te wijzen.

splinter

Ja wim lijkt nergens op, je zit anders ook altijd comentaar te geven .waarom nu niet

De Kuier.

Wim….ondergesneeuwd geweest???

Treffers fan

Het zal toch niet waar zijn !,,,

archief

het ziet er toch heel kwestbaar uit als je ziet hoeveel tijd achilles met de kont in eigen doel alles alleen maar aan het tegenhouden is. en de manier van schrijven in het verslag is ook met teveel hiephoi gevoel op papier gezet.
spreken over een ongeslagen status doe je alleen als er veel gewonnen is.
onderaan staan en een keer winnen met twee toevallige gelijkspelletje daarbij is nog steeds niet iets waarmee het lek boven is. 8 punten worden niet goedgemaakt.

wpDiscuz