René Kokke Grutste Germaan 2017

GROESBEEK – Tijdens de gezellige carnavals avond in het clubhuis van Germania is René Kokke verkozen tot Grutste Germaan 2017.

De 48-jarige Kokke is al meer dan 20 jaar actief in de vrijwilligers organisatie van de club en heeft daarin al vele rollen vervuld.

Trainer

Zo is René al jaren actief als trainer c.q. leider van diverse jeugdteams, was hij lid van het jeugdbestuur, organisator van het jeugdkamp en is hij jaarlijks betrokken bij diverse toernooien waaronder de Stekkenberg Cup voor pupillen. Verder was René namens Germania vertegenwoordiger voor basisschool “Sionsheuvel” (nu “Op de heuvel”) en zorgt hij ervoor dat alle IT-apparatuur op Noord, elke week weer functioneert.

Bar

Op dit moment is René actief als leider van de D1, maar hij besteedt de meeste uurtjes aan de bardienst waar hij, mede door zijn partner Antoinette, 1,5 jaar geleden is ingerold. Verder is René er niet vies van om de handen uit de mouwen te steken bij de diverse klussen op Noord en probeert hij op de zaterdag ook nog een wedstrijdje van zijn zoons (Ryan of Sem) mee te pakken en/of zelf een uurtje mee te ballen bij de veteranen.

Al met al weer een terechte keus en Germania hoopt dan ook René nog tientallen jaren te behouden voor de club van de Stekkenberg.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Roy Sillessen

Gefeliciteerd René, meer dan verdiend !

Treffers 2

Goed bezig rene proficiat

wpDiscuz