Achilles ’29 op eigen veld onderuit tegen Jong Ajax

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft vrijdag, na drie wedstrijden op rij ongeslagen te zijn geweest, verloren. Jong Ajax was op sportpark de Heikant te sterk voor de witzwarten uit Groesbeek: 2-3.

De wedstrijd begon een halfuur later omdat de vierde official onwel werd.

De thuisploeg nam na 12 minuten spelen de leiding in de wedstrijd door een doelpunt van Doriano Kortstam. Het was een verdiende voorsprong, want Achilles ’29 had al enkele kansen gehad. De gelijkmaker liet echter niet lang op zich wachten. Vanaf een meter of tien schoot Ezra Walian raak. Jong Ajax werd sterker en na een foutje van Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke kon Kaj Sierhuis er in de 32e minuut 1-2 van maken.

Jogn Ajax begon beter aan de tweede helft en dat resulteerde na iets meer dan één uur spelen in het tweede doelpunt van Sierhuis: 1-3. Vijf minuten later bracht Achilles ’29 de spanning weer terug in de wedstrijd. Niek Versteegen tekende de aansluitingstreffer aan. Er was voor de mannen van trainer Eric Meijers weer wat hoop.

Zeker was dat er een spannende slotfase zou volgen. De ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar. Vlak voor tijd moest Achilles ’29 met tien man verder na een rode kaart van Kortstam (tweede gele kaart). Assistent-trainer Frans Derks mocht daarna vertrekken. Een punt zat er voor de Heikantbewoners niet meer in en het bleef 2-3.

Omdat ook FC Dordrecht verloor blijft de achterstand van Achilles ’29 op die ploeg acht punten. Er zijn dit seizoen nog 12 wedstrijden te spelen. Achilles ’29 moet volgende week tegen koploper VVV.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kenner

Dat was de serie dan. Beide voetjes weer op de grond.

Wzawzdb!!!

Treffers 2

Wat schijf je jan?

Babbel

keeper, keeper. Weer een dure blunder.

Wij zijn ajax wij zijn de beste.

Fluitkelje

Het is Ajax, met een hoofdletter. En nog iets Feyenoord is de beste sukkel.

Ik denk niet dat de spitsen echt wakker gaan liggen van Kortstam als ik de samenvatting bekijk.

splinter

Ze zijn er weer, kenner zoals altijd commentaar zie dat jullie goed hebben gespeeld tegen hoe heet dat clubje . stappen gemaakt

wpDiscuz