VVV heeft geen moeite met Achilles ’29

VENLO – Koploper VVV-Venlo heeft vrijdagavond eenvoudig van hekkensluiter Achilles ’29 gewonnen. Het werd 4-0.

Achilles ’29 liet zich in de openingsfase nog wel even zien, maar al snel stond het 1-0 voor de thuisploeg. Vito van Crooij was na 6 minuten de doelpuntenmaker. Nog voordat er tien minuten op de klok stonden werd de Venlose voorsprong door Joey Sleegers verdubbeld. Na 23 minuten stond het via Ralf Seuntjes alweer 3-0.

Een grote afstraffing leek in de maak. Dat bleek uiteindelijk nog wel mee te vallen. VVV-Venlo was veel sterker, maar het duurde even voordat er weer gescoord werd. Vlak voor tijd maakte Van Crooij zijn tweede van de avond en de vierde voor VVV-Venlo. Achilles ’29 was ook een enkele keer gevaarlijk, maar heeft vrijdagavond nooit echt een vuist kunnen maken.

Voor Achilles ’29 was het in ieder geval een opluchting dat concurrent FC Dordrecht ook verloor. Daardoor blijft de achterstand op de nummer 19 onveranderd: acht punten. Er zijn dit seizoen nog elf duels te spelen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Peter

Plofkip

4 dagen de tijd om het verdriet weg te drinken..

Harrie

We zijn weer iets te laat met het inleveren van de begroting. Maakt niet uit, pakken de boete wel weer…
En bij degradatie betalen we helemaal nix meer!!!

wpDiscuz