Buitenvolleybaltoernooi Ikaros 2017

GROESBEEK – Op zaterdag 17 juni 2017 en zondag 18 juni 2017 zal nabij de Galgenhei in Groesbeek het leukste grastoernooi plaatsvinden.

Dit jaar bestaat er tevens de mogelijkheid om te kiezen voor recreanten beginners en recreanten gevorderden.

Meer velden

Na het succesvolle eerste toernooi dat vorig jaar (ondanks de regen) een daverend succes bleek te zijn heeft volleybalvereniging Ikaros besloten om het dit jaar nog grootser aan te pakken. De organisatie heeft besloten om dit jaar het toernooi met 2 velden uit te breiden. Dat betekent dat er meer teams mee kunnen doen. “Hopelijk hoeven we dit jaar geen teams af te wijzen”, aldus de organisatie.

Zaterdag 17 juni

Zaterdag 17 juni wordt het 16+ recreantentoernooi gehouden. Wil je een sportieve en gezellige dag beleven met een team van vrienden, familie of collega’s? Dan is het 6 x 6 recreantentoernooi iets voor jou! Het toernooi start om 12.00 uur en rond 17.00 zijn de finales. Belangstellenden zijn van harte welkom; er is voor hen een groot terras ingericht met uitzicht op de velden. Een hapje en een drankje zijn voor een zeer schappelijke prijs te verkrijgen aan de bar. Er zullen loten verkocht worden waarbij weer mooie prijzen te winnen zijn.

Feestje in de avond met BBQ

Vanwege het grote succes van de barbecue van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een professionele BBQ georganiseerd. Natuurlijk zal de dag worden afgesloten met een feestavond in samenwerking met DJ Fooky en DJ Nase in de grote feesttent. Zij gaan zorgen voor een geweldig knalfeest.

Zondag 18 juni

Op zondag 18 juni zal er een jeugdtoernooi worden gehouden voor mini’s en B- en C-jeugd. Er is voor de kleintjes een springkussen en een grote bingo zal tussen de wedstrijden door gehouden worden.

Het wordt aangeraden om je team snel in te schrijven vanwege de te verwachtte grote belangstelling. Alle info kun je vinden op www.ikaros.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Buitenvolleybaltoernooi Ikaros 2017

Reageren is niet toegestaan.