[Update] De Treffers pakt punt in spectaculair duel

NOORDWIJKERHOUT – De Treffers en VVSB hebben zaterdagavond in een doelpuntrijkduel gelijkgespeeld. Het werd 4-4.

Snelle doelpunten

Al binnen vijf minuten waren er twee doelpunten te noteren. Remy Raterink opende de score voor De Treffers en Tomas Tavilla maakte er al snel weer 1-1 van. De gasten gingen met een voorsprong de rust in doordat Joris Janssen er na 20 minuten uit een vrije trap van De Bondt 1-2 van maakte.

VVSB komt weer terug

Na één uur spelen kwam VVSB opnieuw op gelijke hoogte, nadat De Treffers al een paar keer gevaarlijk was geweest. In het laatste kwartier van het duel ging het spel alle kanten op en vielen er maarliefst vier doelpunten.

Doelpuntenfestijn

VVSB nam in de 76e minuut verdiend de leiding door een treffer van Tommy Bekooij, maar drie minuten later maakte Robert Mutzers alweer de 3-3. De doelpunten vielen als rijpe appelen en de zevende van de avond kwam op naam van Bekooij. Hij zette de gastheren met een goed schot op 4-3. Er stonden toen 82 minuten op de klok.

Gelijkmaker en rood

Daar bleef het echter niet bij. Een schot van Raterink werd door een VVSB-speler met de hand gekeerd, waardoor de roodzwarten vanaf elfmeter de kans kregen om de stand weer gelijk te trekken. Rick Verbeek benutte de strafschop: 4-4. VVSB probeerde het nog wel, maar moest genoegen nemen met een punt. De Treffers eindigde het duel met 10 man omdat Frenk Keukens vlak voor tijd zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg.

De Treffers staat nu 6e, maar heeft nog wat duels in te halen.

Update 06-03-2017, 10:00 uur
Na afloop van de thriller tussen VVSB en de Treffers die eindigde in 4-4 lachte De Treffers-trainer Anton Janssen zijn tanden bloot. Hennie van der Weerd was aanwezig bij de wedstrijd en sprak met de oefenmeester. “Vier goals scoren is niet mis tegen VVSB. Er vier tegen krijgen is ook wel aan de hoge kant moet ik zeggen. Het was er echt de wedstrijd naar”, aldus Janssen.

Hij vervolgt: “Ik heb volop genoten van mijn ploeg. We hebben ook nog eens twee weken niet gespeeld en dat kost toch ritme. Als je dan zo een veerkracht kan tonen als ploeg ben ik zeer content met een punt. Ik maakte nog een geintje in de bus dat ze altijd zuinig zijn met scoren tegen deze tegenstander. Daar moest maar eens verandering in komen. Ik moet je zeggen dat ze wel woord hebben gehouden”, grapte de trainer. “Toch wel lekker nu we terug gaan naar Groesbeek. Dit voelt toch anders dan een nederlaag”, uitte Janssen voldaan.

Naschrift redactie: Wij danken Hennie van der Weerd voor het aanleveren van de tekst van het interview met Janssen!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Update] De Treffers pakt punt in spectaculair duel

Reageren is niet toegestaan.