[3D] Groesbeekse Boys onderuit bij koploper SML

ARNHEM – Koploper SML bleek in de wedstrijd tegen Groesbeekse Boys dodelijk effectief.

Slechts een handvol kansen wisten zij te creƫren. Drie daarvan werden in een doelpunt omgezet. Groesbeekse Boys had daarbij het geluk niet aan haar zijde. Twee keer werd een doelpunt afgekeurd. Eindstand in Arnhem: 3-0.

1e helft

In de eerste helft beperkten de gastheren uit Arnhem zich tot collectief verdedigen. Met snelle uitvallen probeerden zij tegen de Groesbeekse gasten tot scoren te komen. Dit lukte na ongeveer vijftien minuten voetballen. Na een onderschepping op het middenveld werd Wesley Martens in stelling gebracht. Vanaf 18 meter schoot deze de bal onhoudbaar achter Groesbeekse Boys-goalie Jens v.d. Berg. Groesbeekse Boys probeerde daarna voetballend het doel van de tegenstander te bereiken. Op slag van rust bracht dit resultaat. Ron Bruijsten scoorde maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd.

2e helft

Waar de geel-zwarte meegereisde supporters na rust hoopten op een snelle Groesbeekse treffer gebeurde het tegenovergestelde. Na een minuut was opnieuw Wesley Martens de doelpuntenmaker. Met een strak schot in de benedenhoek was hij doeltreffend. Tien minuten later was de strijd gestreden. Wesley Maartens kopte een corner terug, een medespeler schoot verwoestend binnen. De Groesbeekse hoop op een beter resultaat was daarmee vervlogen. Verder dan een afgekeurd doelpunt van Sander Bisseling kwam de formatie van trainer Camiel Jager niet.

Volgende wedstrijd

Zondag 12 maart wacht de belangrijke derby tegen Vitesse ’08. Wil Groesbeekse Boys mee blijven doen om de derde plaats dan zal van deze tegenstander gewonnen moeten worden. Vitesse ’08 staat namelijk met vier punten voorsprong op deze belangrijke plaats die mogelijk recht op een troostprijs kan geven. De wedstrijd in Gennep begint om 14.30 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jens v.d. Berg; Stijn v.d. Berg, Rens Hubers (Ron Bruijsten), Rick Hubers, Gijs Rikken; Sil Eikholt, Sander Bisseling, Thom Jochoms ; Maarten v.d. Burg (Bram de Bruin), Ronnie van Rens (Jorn v.d. Horst), Dave Kleijnen

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hj Kelderman

Menmoet het niet mooiermaken dan het is. sml was gewoon de betere ploeg en dat. sml een handje kansen had is deboel mooier. make dan het was voorgroesbeeksche boys als smldrie doelpunten meer had gemaakt had detegenstander niets te mopperen

Jean-Paul

Wat schrijf je nu toch allemaal.

wpDiscuz