[Foto’s] De Treffers verslaat HHC Hardenberg in inhaalduel

GROESBEEK – De Treffers heeft het inhaalduel tegen HHC Hardenberg gewonnen. Op sportpark Zuid in Groesbeek werd het dinsdagavond 3-0.


Feestje bij De Treffers na een doelpunt. Foto en rechten: Jan Peters.

De Treffers had 10 minuten nodig om tot die eindstand te komen.

Weinig actie

HHC Hardenberg had in de eerste helft aanvankelijk het veldoverwicht. Grote kansen leverde dit voor de gasten echter niet op. Tegen het einde van het eerste bedrijf werden de roodzwarten uit Groesbeek wat sterker, maar ook voor hun gold dat er van het creƫren van goede mogelijkheden geen sprake was. De 0-0 ruststand was een logisch gevolg.

Invaller Meeuwsen

Zo`n 10 minuten na de thee kwam De Treffers bijna op voorsprong. Bijna, want de bal werd van de lijn gehaald. De Treffers-doelman Niels Kornelis voorkwam op zijn beurt met een goede redding dat Rob van der Leij de openingstreffer scoorde. Het duurde tot aan een kwartier voor tijd voor het eerste doelpunt viel. Wesley Meeuwsen, net 10 minuten in het veld, schoot van afstand raak: 1-0.

Uitbreiden

De Treffers leek wakker te zijn geworden, want niet veel later werd de marge verdubbeld. Ditmaal was Robert Mutzers de gevierde man bij de mannen van Zuid. Hij promoveerde een goede aanval tot doelpunt. Alsof die klap voor de gasten nog niet hard genoeg was deed De Treffers er nog een schepje bovenop; Meeuwsen maakte na 86 minuten op fraaie wijze zijn tweede van de avond.

Top 3, topper tegen GVVV

De mannen van trainer Anton Janssen staan met 38 punten uit 23 wedstrijden verdienstelijk op de derde plaats in de Tweede Divisie. Drie ploegen onder de Groesbekers hebben evenveel punten, maar twee wedstrijden meer gespeeld. Zaterdag komt de nummer 2, GVVV, op bezoek.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Klasse Jongens!

Zusje

De 2 e helft was super mannen, op naar de best of the rest

wpDiscuz