[Foto’s] De Treffers vermorzelt concurrent GVVV

GROESBEEK – In de strijd om de tweede plaats achter het ongenaakbare Jong AZ vermorzelde De Treffers concurrent GVVV.


Nick de Bondt ziet ‘m er al in gaan; Wesley Meeuwsen schiet de bal in het doel en tekent daarmee de 4-0 aan. Foto en rechten: Jan Peters.

De Veenendalers mochten blij zijn dat het bij 4-0 bleef. De Groesbekers lieten met name in de eerste helft van de wedstrijd hun beste voetbal van dit seizoen zien.

Genieten

Het was afgelopen zaterdag genieten op Sportpark Zuid. De Treffers startte als een speer. De energie spatte ervan af. En dat leidde na iets meer dan een kwartier tot de verdiende voorsprong. Wesley Meeuwsen gaf de bal mee aan Robert Mutzers, die zijn man voorbij spurtte en de achterlijn haalde. De bal werd prima terug gelegd op de inkomende Nick de Bondt: 1-0. Vier minuten later verstuurde Frenk Keukens de bal diagonaal over het veld naar Wesley Meeuwsen, die weer eens verwoestend uithaalde: 2-0.

Ruime voorsprong voor rust

De Treffers bleef de betere ploeg en probeerde het diverse keren ook met schoten van afstand. Op een vrije trap van Nick de Bondt moest doelman Johan Jansen met een snoekduik redding brengen, uit een vrije trap van Wesley Meeuwsen ging de bal maar net over doel en een schot van Rick Verbeek ging voorlangs. Rick Verbeek had in de 34e minuut het derde doelpunt op de schoen, toen hij door Keukens vrij voor doel werd gezet. Jansen kon vangen. En toen had zo maar de niet verdiende aansluitingstreffer kunnen vallen, maar Niels Kornelis liet zien, dat hij op hetzelfde niveau zat als zijn medespelers door een inzet van Danny de Leeuw te onderscheppen. In plaats daarvan werd het 3-0, toen Pim Balkestein uit een vrije trap van Nick de Bondt over doelman Janssen in het netje kopte. Met een schot op de lat van Terschegget werd de eerste helft afgesloten.

“Boze Wolf”

De trainer van de tegenpartij zal in de kleedkamer best de grote boze Wolf hebben gespeeld, maar dat bleek niet veel geholpen te hebben. In de 46e minuut bediende Frenk Keukens Wesley Meeuwsen op maat, die met een rake knal in de lange hoek al direct de 4-0 aantekende.

Gas terug

Mutzers had tien minuten later voor 5-0 kunnen zorgen na een combinatie met Meeuwsen en Verbeek. Ditmaal was doelman Jansen alert. De Treffers nam enig gas terug, geen wonder, want tot dusver was er in een ontzettend hoog tempo gevoetbald. Dat leidde ertoe, dat Adnane (bal van de lijn gehaald door Balkestein) en Latupeirissa (geblokt door Kornelis) mochten hopen op een eretreffer. Maar die zat er vanavond niet in. Integendeel, Coen Maertzdorf, zojuist ingevallen, had nog voldoende energie om Rick Verbeek in stelling te brengen (bal uit de hoek getikt door Jansen) en vervolgens zelf twee goede mogelijkheden te kunnen noteren.

Tot meer doelpunten leidde dat niet meer, maar De Treffers kon met een uiterst tevreden gevoel terug kijken op een wedstrijd, waarin meer dan revanche genomen werd op de eerdere nederlaag in Veenendaal.


Foto’s met onze dank aan Jan Peters!

Bron: DeTreffers.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Treffers speelde super, maar gvvvv was ook niet veel.

Misschien lag dat aan De Treffers?

Treffers 2

Wat een wedstrijd wat een strijd geweldige schitterend om te zien. O ja het was nog lang gezellig in de kantine.

Piet

Wesley moet blijven!!!

Treffers 2

Mee eens Piet. We zullen zien of het lukt zou mooi zijn.

wpDiscuz