[3D] Boys winnen knap van Vitesse ’08

GENNEP – Groesbeekse Boys moest afgelopen zondag in Gennep aantreden voor de derby tegen Vitesse ’08.

Aansluiting top 3

Voor de ploeg uit de Breedeweg was het aanklampen of afhaken om de strijd om de derde plaats. Voorafgaand aan de wedstrijd stond Vitesse ’08 met vier punten voorsprong op de derde plaats. Groesbeekse Boys bleek effectief met de spaarzame kansen om te kunnen gaan. De spannende maar tevens sportieve strijd eindigde met 3-4 in het voordeel van de Groesbeekse gasten.

Voorsprong bij rust

Na een half uur voetballen zagen de vele meegereisde Groesbeekse supporters dat Sander Bisseling namens Groesbeekse Boys de score opende. Hij werkte een vrije trap bij de tweede paal binnen. Bjorn Hendriks tekende kort daarop voor de gelijkmaker. Toch gingen de Groesbeekse gasten met een voorsprong rusten. Thom Jochoms was trefzeker bij een corner.

Spannend slot

Slecht Groesbeeks uitverdedigen vormde de inleiding van de gelijkmaker door Safa Kizir. Hierop nam Groesbeekse Boys afstand van de gastheren. Maarten v.d. Burg liet zich door drie verdedigers niet van de wijs brengen en schoot met rechts de 2-3 in de bovenhoek. Dave Kleijnen tekende kort daarop voor 2-4. Twee minuten voor het officiĆ«le einde werkte Thymo Zeelen de 3-4 binnen. Hierop ging Vitesse ’08 op zoek naar de gelijkmaker. In de extra tijd die volgde waren zij tot twee maal toe dicht bij dit doel. Toch lukte het, het team van Camiel Jager de voorsprong tot aan het laatste fluitsignaal vast te houden.

Volgende week tegen SV Milsbeek

Door het resultaat is de geel-zwarte equipe nog volledig in de strijd voor een troostprijs aan het einde van het seizoen. Aanstaande zaterdagavond volgt opnieuw een derby. SV Milsbeek is dan de tegenstander op sportpark Breedeweg. Inzet van de strijd voor Groesbeekse Boys is de plek in de subtop vast te houden. Milsbeek zal er alles aan doen om van de laatste plaats af te komen.

Aanvang van de wedstrijd is 19.00 uur. Na afloop is er muziek in de kantine.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Boys winnen knap van Vitesse ’08

Reageren is niet toegestaan.