Achilles ’29 pakt punt en ziet concurrent winnen

GROESBEEK – Achilles’29 heeft vrijdagavond één punt gepakt tegen Almere City. In Groesbeek werd het 3-3.

De Groesbekers zagen echter dat concurrent FC Dordrecht met 5-2 van koploper VVV-Venlo won. Daardoor is het verschil opgelopen tot acht punten met nog zeven wedstrijden te gaan.

Venijn in staart van 1e helft

Pas tegen het einde van de eerste helft was er wat spektakel op de Heikant. De eerste kans voor Almere City leverde gelijk een doelpunt op; Soufyan Ahannach schoot een vrije trap achter Achilles ’29-doelman Robbert te Loeke. De thuisploeg reageerde snel doordat Kürsad Sürmeli na 43 minuten de gelijkmaker scoorde.

Toch nog winst?

Al snel na rust keek Achilles ’29 opnieuw tegen een achterstand aan en weer was het Ahannach die scoorde. Achilles ’29 voerde de druk wat op en dat resulteerde na 70 minuten in de 2-2 van Emir Smajic. De witzwarten kwamen in de 78e minuut zelfs op voorsprong door een doelpunt van Jop van Steen. De invaller had even daarvoor ook al een goede kans gekregen.

Late treffers

Toch bleven de drie punten niet op De Heikant. Almere City kwam vijf minuten voor tijd terug tot 3-3. Vanaf dat moment vielen bij FC Dordrecht – VVV ook de doelpunten (het stond lang 2-2) en was de feestvreugde bij Achilles ’29 maar van tijdelijke duur geweest.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 18 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Ze laten Dordrecht gewoon winnen. Willen allemaal van de Heikant af.

Jean-Paul

Dit is echt een zeer lage reactie #Grb. Verschuilen achter een toetsenbord allerlei verwensingen het internet op sturen wetende dat jij dit relatief veilig kunt doen. Veel mensen kiezen hier niet voor. Of je nu wel of niet voor een bepaalde club bent, houd dit soort lage commentaren voor je. Het roept enkel haat op.

Harrie

Logisch. Dat willen we in Groesbeek toch ook!

Dordrecht heeft het eerste fundament gelegd..

Toontje

VVV weet toch wel dat ze kampioen worden en verzaken hun sportieve plicht.

Grinspoes

Einde oefening denk ik, gat is nu opgelopen tot 8 punten en als ik mij niet vergis dan telt het doelsaldo ook dus 9 punten.

Dit gaan ze niet meer goed maken op 7 wedstrijden.

Volgend jaar weer een derby in Groesbeek! En zo hoort het 🙂

Zou mooi zijn grenspoes . Als ze niet naar de kloten gaan . Schulden zijn torenhoog dus hou mijn hard vast .

Harrie

Klopt niet Jean Paul. Velen, de meerderheid in Groesbeek wil dat ze naar de klote gaan. Komt door hun grootheidswaanzin. Niet mee doen met samenwerking dames, niet mee doen met samenwerking veldonderhoud. Met de reden, wij zijn bvo. Met andere woorden: meer dan jullie. Om misselijk van te worden! Ze zijn geen bvo en gaan dit ook nooit worden. Stelletje hongerlijders zijn het!!

Brummetje

Harrie jij spreekt de juiste woorden

Gister langs de lijn gestaan om de wedstrijd te kijken, het was inderdaad buitenspel. Echter als je dan sommige mensen van achilles langs de lijn hoort, hoe ze tegen de grens te keer gaan, het ene scheldwoord na het ander (eikel klootzak enz. ). Vervolgens wil er nog een supporter van achilles met de trainer op de vuist. Deze mensen waren geen jongens van 18 maar volwassen mensen van in de 40. Gewoon schaamteloos als je dan langs de kant staat.
Fijn weekend!

Zonde van deze club .

Maikel
Weet je wat pas om misselijk van te worden is, al die reacties vol HAAT die sommige hier plaatsen, en dan nog niet eens hun eigen naam erbij willen/durven zetten. Ze hebben het wel eens over haatzaaiers in de politiek, nou dit doet niet onder hoor, maar het blijkt voor sommige heel moeilijk te zijn om zich gewoon normaal te gedragen. (sommige hebben nu eenmaal blijkbaar het IQ van een visstick) Dat sommige elkaar of iets niet mogen dat kan, maar laat dat haatzaaien toch achterwege. En pas op wat je zegt, want ik heb wel eens op zuid langs… Lees meer »
Treffersfan

Maikel, Hoewel ik het wel met je eens ben, doe je zelf ook aan ‘haatzaaien’. Want jij gaat er vanuit, zonder dat je dit kunt weten, dat het iemand van Zuid is die deze reactie heeft geplaatst. Dat maakt je niet veel beter. Helaas.

Piet

Maikel, wat een onzin schrijf je toch. Het zijn gewoon waarheden die hier geschreven staan. Er wordt niet gescholden, geen enge ziektes gebruikt en geen namen genoemd dus helemaal niemand wordt er gekwetst. Dus hoe kom je bij haatzaaierij en hoe kom je erbij om Treffers erbij te halen. Praat eens met mensen uit Groesbeek en je weet dat Achilles zich in heel Groesbeek zeer ongeliefd heeft gemaakt. Vroeger vond men Treffers arrogant, die titel is met glans door de Heikant overgenomen!

Theo.

En weer weinig over de wedstrijd zelf…..jammer.

Columbus
Grb heeft gewoon een punt hoor. Het is algemeen bekend dat alle clubs uit de jl het een schande vinden dat deze club mee mag doen in de jl. onderling wordt daar ook over gesproken en het is meerdere malen aangegeven bij knvb. Het is om die reden zeker niet onlogisch dat men Dordrecht zal “matsen” als ze kunnen. Men wil graag van Achilles af. Dat de opmerking van grb haat oproept slaat daarom echt nergens op. Overigens wederom lachwekkend tot welk niveau de vereniging, trainer en enkele supp zich verlagen met hun uitlatingen op social media, maar dat terzijde.… Lees meer »
groesbeker

He theo, over de wedstrijd valt niks te zeggen verder is het wel zo dat achilles
Van mij mag degraderen ze voelen zich meer dan de rest en dat is arrogant
En ze denken dordrecht te pakken maar die hebben toen toch al met 4-0 gewonnen dus droom lekker verder

Maikel
Ik heb niet gezegd dat het iemand van zuid is, dan begrijp je me verkeerd, ik heb gezegd dat ik daar ook wel eens lelijke dingen heb gehoord langs de kant en daarmee wil ik dus zeggen dat het niet alleen bij achilles gebeurd, dat bedoel ik daarmee, en ik ben de laatste die aan haatzaaien wil doen en zeg alleen wat ik ervan vind dat sommige dat wel doen, en wat piet zegt over onzin, het is geen onzin want ik heb wel degelijk gelezen dat mensen hongerlijers zijn en dat er een club naar de klote moet gaan,… Lees meer »
wpDiscuz