Co Stompé bij darttoernooi De Treffers in Groesbeek

GROESBEEK – Op zaterdag 17 juni 2017 is er een darttoernooi op sportpark Zuid in Groesbeek, thuishaven van voetbalclub De Treffers. De Nederlandse darter Co Stompé is die dag ook aanwezig en doet mee aan het toernooi.

Co Stompé

De 54-jarige Co Stompé, met als bijnaam “The Matchstick” (de lucifer), verzorgt tegenwoordig bij RTL7 de analyses bij de grotere darttoernooien. Hij dart zelf ook nog bij de dartsbond British Darts Organisation (BDO), na van 2008 tot en met 2014 in de Professional Darts Corporation (PDC) gespeeld te hebben. In 2014 deed hij een stapje terug.

Prestaties

Zijn debuut was in 1995. Stompé werd lange tijd gezien als de nummer 2 van Nederland, achter Raymond van Barneveld. In 2000 haalde hij de halve finale van Lakeside (WK van de BDO). Bij de PDC waren zijn beste prestaties het behalen van de kwartfinales tijdens de WK’s in 2009 en 2010. Samen met Van Barneveld won hij in 2010 nog het officieuze wereldkampioenschap voor landenteams voor spelers van de PDC.

Inschrijven toernooi

Er kunnen maximaal 64 spelers meedoen aan het toernooi. Het inschrijfbedrag is € 5,- en er zijn mooie bekers te winnen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Aanvang van het toernooi is 13:00 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Co Stompé bij darttoernooi De Treffers in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.