[3D] Groesbeekse Boys wint van Milsbeek

GROESBEEK-BREEDEWEG – Zaterdagavond speelden Groesbeekse Boys en Milsbeek tegen elkaar.

Ondanks het slechte weer waren veel supporters op deze derby afgekomen. Zij zagen een goed voetballend Groesbeekse Boys verdiend met 1-0 winnen. Milsbeek kreeg aan het einde van de wedstrijd enkele goede kansen maar wist deze stand niet meer ongedaan te maken.

Wervelende start

Vooral in het eerste half uur van de wedstrijd was het jeugdige Groesbeekse Boys oppermachtig. In de openingsminuut eindigde een inzet van Sil Eikholt op de paal. Daarna bleven de doelkansen zich aandienen. Dave Kleijnen kopte in korte tijd twee keer een voorzet van Ronnie van Rens van dichtbij niet binnen. Ook Maarten v.d. Burg en Leroy Kersten waren met schoten niet trefzeker.

Milsbeek doet weinig terug

De gasten uit Milsbeek wisten daar slechts enkele kleine kansjes tegenover te zetten. Thom Jochoms moest de bal van de lijn halen, naar later bleek onnodig wegens buitenspel. Aan de andere kant werd een inzet van Dave Kleijnen van de lijn gehaald.

Doelpunt na de thee

Drie minuten na rust werd het overwicht wel in een doelpunt uitgedrukt. Thom Jochoms kopte vanuit een corner binnen. Milsbeeker Bas Thijssen wist nog van de lijn weg te werken waarna Leroy Kersten de 1-0 binnen werkte. Na een uur voetballen begon de wedstrijd een ander gezicht te krijgen doordat Milsbeek opportunistisch spel op de kunstgrasmat legde. Hierdoor kwamen zij vaker in de buurt van Groesbeekse Boys doelman Jens v.d. Berg.

Spanning in blessuretijd

Het venijn leek in de blessuretijd van de wedstrijd te zitten. Zowel Groesbeekse Boys als Milsbeek wisten enkele grote kansen te creƫren. Maarten v.d. Burg was namens Groesbeekse Boys dicht bij een treffer. In de laatste minuut eindigde een inzet van een Milsbeek speler op de paal waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan.

Door de overwinning blijft Groesbeekse Boys volop meedoen om de belangrijke derde plaats op de ranglijst. Aanstaande zondag is het team van trainer Camiel Jager vrij. Zondag 2 april staat de thuiswedstrijd tegen SCE op het programma. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jens v.d. Berg; Tijn Willems, Thom Jochoms, Rick Hubers, Gijs Rikken; Sil Eikholt (Jesse Peters), Leroy Kersten (Rens Hubers), Jorn v.d. Horst; Maarten v.d. Burg, Ronnie van Rens, Dave Kleijnen (Niek Eeren).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys wint van Milsbeek

Reageren is niet toegestaan.