Tenniskids bij TV Groesbeek weer begonnen

GROESBEEK – De eerste Tenniskids wedstrijden zijn op zondag 19 maart weer van start gegaan!

4 teams, 20 kinderen

Tennisvereniging Groesbeek heeft maar liefs 4 teams: 1 rood team en 3 oranje teams. Zondag moest Oranje 1 ‘thuis’ spelen, de overige teams speelden ‘uit’. Er waren ca. 20 kinderen van 4 verenigingen uit de regio en er is sportief en fanatiek getennist. Gelukkig bleef het droog! Elke speeldag van Tenniskids staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Deze keer was het thema Indian Wells.

De opzet

Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Volgende speeldag en open dag

Op zondag 2 april speelt het het andere oranje 1 team ‘thuis’. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen. De wedstrijden gaan rond 9.30 uur van start. Aansluitend is ook de open dag bij Tennisvereniging Groesbeek. U kunt dan zelf een balletje komen slaan, zowel op de tennisbaan als op de midgetgolf baan. Tevens is het mogelijk om een tennisclinic te volgen.

Kijk voor tijden en meer informatie op www.tvgroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tenniskids bij TV Groesbeek weer begonnen

Reageren is niet toegestaan.