Open dag bij tennisvereniging Groesbeek op 2 april

GROESBEEK – In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land.

Uitdaging

Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt. Daarom organiseert Tennisvereniging Groesbeek op zondag 2 april 2017 een OPEN DAG.

Clinics

Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er diverse tennis clinics en is iedereen van harte welkom op het tennispark aan de Cranenburgestraat 23a in Groesbeek. Inschrijven voor deze clinics kan op de dag zelf. Er zijn verschillende tennis clinics voor jong en oud.

Ook even midgetgolfen

Tevens is het mogelijk om tussen 10.00 en 17.00 uur zelf een balletje te komen slaan. Bezoekers hoeven alleen maar de sportschoenen aan te trekken – de club zorgt voor rackets en ballen. Ook het midgetgolf park is tussen 10.00 en 17.00 uur geopend is op deze dag vrij toegankelijk (even aanmelden in de kantine).

Tenniskids

Tussen 9.00 en 11.00 uur spelen de Tenniskids de Worldtour competitie. Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. U bent van harte welkom!

Ga naar www.tvgroesbeek.nl voor meer informatie over onze open dag.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open dag bij tennisvereniging Groesbeek op 2 april

Reageren is niet toegestaan.