[1E] Vijfde nederlaag op rij voor Germania

TUBBERGEN – Germania heeft de vijfde wedstrijd op rij verloren. Nu ging men in Tubbergen tegen rode lantaarndrager TVC ’28 kopje onder; 5-2.

De Groesbekers leidden met rust nog met 0-1 door een fraai doelpunt van Wesley van Merkenstein. Na rust was het echter hetzelfde als de laatste wedstrijden. Persoonlijke fouten zorgden voor vijf tegentreffers. Tussendoor kon Tijn Jellema nog iets terug doen door vanuit een hoekschop raak te koppen.

Degradatiezorgen

Door dit resultaat moet Germania zich ernstige zorgen maken om degradatie te voorkomen. De eerste helft speelde zich voornamelijk af op het middenveld. Beide ploegen creƫerden weinig kansen. De eerste kans was voor Germania. In de 19e minuut kon Melvin de Klijn alleen op de doelman afgaan maar schoot tegen hem op. Na een half uur moesten de verdedigers van Germania alle zeilen bij zetten om een treffer te voorkomen. Vanuit een hoekschop werd de bal van de lijn gehaald.

Rusten met nipte voorsprong

Toch ging Germania rusten met een 0-1 voorsprong. Eerst werd Melvin de Klijn onderuit gelopen in de zestien maar de goed leidende scheidsrechter weigerde bal op de stip te leggen. Vanuit dezelfde aanval wist Wesley van Merkenstein fraai te scoren; 0-1.

Beetje hoop

Na rust was er van Germania wederom geen schim meer te zien van voor rust. Ook nu weer moest men binnen tien minuten twee tegentreffers incasseren. In de 46e minuut en in de 55e minuut kon de thuisploeg van dichtbij makkelijk scoren; 2-1. Toen in de 74e minuut Germania-doelman Dide Broeder mis tastte leek de wedstrijd beslist; 3-1. Vier minuten later zag het er weer hoopvol uit. Vanuit een hoekschop schampte Tijn Jellema met zijn hoofd de bal en liet 3-2 aantekenen.

TVC loopt uit

Germania ging op zoek naar de gelijkmaker maar nauwelijks drie minuten later counterde de thuisploeg naar 4-2. In de slotminuut schoot men ook nog een vrije trap binnen; 5-2. Germania is bezig aan een zeer slechte reeks. Wil men niet rechtstreeks gaan degraderen zal er de komende weken uit een ander vaatje getapt dienen te worden. Te beginnen zondag thuis tegen STEVO.

Klik hier voor de stand van zaken in de Eerste Klasse E.

Bron: Germania


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [1E] Vijfde nederlaag op rij voor Germania

Reageren is niet toegestaan.