Achilles ’29 hard onderuit in Oss

OSS – Degradatie komt snel dichterbij voor Achilles ’29. Vrijdagavond werd er in Oss van de lokale FC verloren: 4-0.

3-0

Al binnen tien minuten had de thuisploeg een 2-0 voorsprong. De doelpunten werden gemaakt door Tom Boere en Cihat Celik. Achilles ’29 liet zich minder dan een handvol keren zien. Emir Smajic had dan nog de beste mogelijkheid op de aansluitingstreffer. Achilles ’29-doelman Robbert Te Loeke voorkwam aanvankelijk nog erger door enkele malen alert te reageren. Éen minuut voor rust werd het vanaf elfmeter door Boere alsnog 3-0.

Formaliteit

De wedstrijd was al lang gespeeld, maar er moest nog één helft afgewerkt worden. Boere schroefde vlak voor tijd de score op naar 4-0. Het was voor de topscorer het derde doelpunt van de avond. Het is niet dat Achilles ’29 helemaal niets in te brengen had na de thee; Freek Thoone kreeg nog een goede kans, maar de sluitpost van FC Oss had een goede redding in huis.

Zorgen, zorgen

Achilles ’29 blijft een achterstand van acht punten op FC Dordrecht houden. Er zijn nog slechts zes duels te spelen. Het is sowieso geen goede dag voor de Groesbekers, want eerder vandaag kwam de club met een verklaring omtrent een grote boete.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kunnen we niks aan doen

Schuld van de scheids, licentiecommissie, Bert Oostveen, KNVB, grensrechter, spits van FC Oss, supporters van FC Oss. Anders hadden ze gewonnen.

Het is allemaal de schuld van de KNVB

We hebben nu wel hele goeie stappen genaakt

Iemand

Toch een klasse lager misschien 😯😯

Jean-Paul

Graag een ORIGINELE reactie plaatsen. En ja, Achilles gaat deze competitie verlaten. Het avontuur is ten einde. Als neutrale Groesbeekse voetballiefhebber (ik kijk niet naar afkomst, familie, bestuur, supporters, financieen of andere (rand)zaken had ik ons dorp het hoogst mogelijke gegund. Maar goed, het is nu eenmaal niet anders.

Herman

Wordt niet eens tijd om een andere trainer daar neer te zetten of is Eric daar ook heilig want het is niet beter geworden

Piet

Jean Paul, het kan en kon niet wat ze wilde. Ik gun iedereen het dubbele van wat ze mij gunnen maar iedereen wist dat dit niet kon. En HD blijft volhouden. Dat is op zich bewonderingswaardig, maar nog veel meer OLIEDOM!!

Theo
Iedereen weet inmiddels wel hoe de vlag er bij hangt. Maar ook hoe slecht de KNVB afgelopen jaren geleid wordt. Dit is echt schandalig. Een van de ergste besluiten is wel om de eerste lijns teams bij Achilles allemaal aantal klassen omhoog te zetten, zonder reden, zonder idee er achter. Gewoon omdat ze het Achilles toen gunde. Hoe erg kan het zijn?! Waar andere clubs met goed beleid hier heel veel jaren over hebben gedaan om op dit niveau te komen werd dit paar jaar geleden gewoon gegund aan Achilles. @knvb draai dit terug, want dit was totaal onterecht naar… Lees meer »
Theo

En hoe zit het met de belasting aanslag privé bij de familie over de olie.

wit zwarte piet
Het was gewoon een slechte prestatie, dat spreekt de trainer zelf ook uit. Mentaal kan het op de trainingen er dan wel aardig uit zien, dat is volgens mij dan wel uiterlijke schijn. Met 5 contract opzeggingen, het slechte afscheid van boegbeeld Thijs en nog wat andere spelers en als klap op de vuurpijl de negatieve media aandacht over de boete van gisteren; dat doet mentaal iets. Dan sta je als selectie niet lekker op het veld, dat weet de trainer en zijn assistent ook wel, dat mis ik in het commentaar. Dramatisch weekend voor de echte fans! Verlies kun… Lees meer »
Driewieler

Het onverwoestbare…. ach laat ook maar! Het is diep triest! Ben benieuwd wanneer de aandeelhouder(s) de Linde en de velden opeisen…. dat was toch het onderpand?

Jean-Paul

‘ De Linde als onderpand’? Wat klets je nu dan weer? Tuurlijk is het niet goed wat er op het veld gebeurd. Maar De Linde als onderpand lijkt mij totale kul.

wpDiscuz