Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen 2017

GROESBEEK – Na de geslaagde 3e editie van 2016 organiseert v.v. Germania op zondag 18 juni 2017 het 4e Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschap.

Op een nieuw aangelegd parcours met 16 holes op sportpark Noord te Groesbeek dagen teams van elk 5 spelers elkaar uit. Elke hole vormt een unieke uitdaging en wordt speciaal voor dit kampioenschap gemaakt in opdracht van een sponsor.

Voetgolf

Bij voetgolf gaat het om behendigheid met de bal, onderlinge uitdaging en spelplezier. En natuurlijk de eer om gehuldigd te worden als winnaar van de champions-league van het voetgolf. Dus ook als je geen Messi heet, kun je sportief strijden om de roem en eer en een prachtige bokaal. Je speelt tegen teams van bedrijven, verenigingen, clubs en maatschappelijke organisaties uit Groesbeek en omgeving.

Inschrijven, gratis deelname

Inschrijven doe je als team met 5 personen. Deelname is gratis. Natuurlijk kan ieder bedrijf, vereniging of organisatie met meerdere teams inschrijven. Dat maakt de competitie alleen maar leuker. Schrijf je team direct in door te mailen naar [email protected].

BBQ en meer

Naast het super parcours voor de deelnemers, wordt natuurlijk ook gedacht aan partners en kinderen. Op het schitterende terras aan de rand van de Groesbeekse bossen is vertier voor jong en oud. Natuurlijk is er een grote keuze aan versnaperingen waaronder een heerlijke BBQ. Dit alles onder begeleiding van een gevarieerd muziekprogramma met voor elk wat wils. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op diverse speeltoestellen en springkussens die één van onze sponsors ter beschikking stelt.

Meer info via footgolfchampionship.nl

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen 2017

Reageren is niet toegestaan.