[Foto’s] Sjors & Sjimmie begeleiden bootcamp bij TV Groesbeek

GROESBEEK – De jeugd van Tennisvereniging Groesbeek heeft zich afgelopen zaterdag hard in het zweet gewerkt tijdens een bootcamp!

Deze werd professioneel begeleid door trainers Sjors en Sjimmie. Natuurlijk werd er ook nog echt getennist en konden de kinderen veel punten scoren.

Met een koekenpan

Er waren namelijk 2 teams gemaakt en zo telde iedere punt mee voor de team score. De laatste wedstrijd was echter een speciale: tennissen met een koekenpan! Dat viel nog wel even tegen. Het was natuurlijk erg grappig om te zien: 22 kinderen met koekenpannen op de tennisbaan. Maar iedereen gaf uiteindelijk toch de voorkeur aan z’n eigen tennisracket.Na afloop was er natuurlijk wel voor iedereen een heerlijke zelfgebakken pannenkoek!

Open dag

Tijdens de open dag op zondag 2 april is er volop getennist door jong en oud. Er waren diverse tennis clinics en deze zijn goed bezocht. Er zijn flink wat nieuwe leden bijgekomen. Het was ook mogelijk om gratis naar de midgetgolf baan te gaan. Ook hier is actief gebruikt van gemaakt. Mede dankzij het prachtige weer, was het een zeer geslaagde dag.

Heeft u de open dag gemist? Neem eens een kijkje op de website www.tvgroesbeek.nl. Hier vindt u allerlei informatie omtrent de lidmaatschappen en de tennislessen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Sjors & Sjimmie begeleiden bootcamp bij TV Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.