Jeu de Boules-golf bij Germania

GROESBEEK – Op paaszaterdag 15 april vindt er bij Germania een unieke happening plaats. Voetgolf zal bij iedereen inmiddels bekend zijn, maar hetzelfde idee is nu uitgewerkt met Jeu de Boules-ballen.

Daartoe is een tiental “hindernissen” gemaakt waarbij alle vaardigheden die je als Jeu de Bouler moet hebben, in terug komen.

De vaardigheden

Jeu de Boules vaardigheden die in deze hindernissen terugkomen zijn onder andere: kaatsen, zuiverheid gooien, balsnelheid en uiteraard concentratie. Deelname is individueel, iedereen speelt dus voor zichzelf. Na 10 onderdelen is de winnaar degene die het minst aantal worpen nodig had om de hindernissen te nemen. Kortom een must voor fanatieke Jeu de Boulers.

Deelname

Deelname is gratis, maar je moet wel 18 jaar of ouder zijn. Voor de drie besten zijn leuke prijzen beschikbaar. Opgeven kan tot en met 13 april in de Germania-kantine elke dag vanaf 14.00 uur maar u kunt ook telefonisch opgeven bij Gerrie Kamps 06-53177583 of Toon Sillessen 06- 39752470. De muziek zal worden verzorgd door Jan Zwitserloot.

Programma

Het programma is als volgt:

14.30: Melden in clubhuis Germania
15.00: Aanvang circuit van 10 hindernissen
17.00: Einde circuit
18.00: Prijsuitreiking en napraten, naborrelen

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Jeu de Boules-golf bij Germania

Reageren is niet toegestaan.