Achilles ’29 verliest, FC Dordrecht pakt punt

EMMEN – Voor Achilles ’29 lijkt het niet meer de vraag óf het degradeert, maar wanneer dit definitief het geval zal zijn. De Groesbekers verloren vrijdag met 1-0 in Emmen en zagen FC Dordrecht één punt pakken.

Grote kans FC Emmen

In het eerste kwartier van de wedstrijd was het FC Emmen dat een paar pogingen op doel had, trefzeker was men niet. Achilles ’29 kreeg na 17 minuten spelen een kopkans via Doriano Kortstam. Hij zag de bal echter naast het doel verdwijnen. FC Emmen-speler Alexander Bannink kreeg nog de beste kans van het eerste bedrijf. Van dichtbij schoot de middenvelder over. Achilles ’29 liet zich vlak voor rust weer even zien, maar met de stand ongewijzigd gingen beide teams rusten.

Winnende goal

Na rust kabbelde het duel wat voort. Beide ploegen lieten niet bijzonder veel zien en de wedstrijd leek op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen. Daar dacht Cas Peters alleen wat anders over. Hij schoot de bal na een assist van Kai Huisman achter doelman Robbert Te Loeke. Achilles ’29 had nog een kwartier de tijd om iets terug te doen. De witzwarten kregen in de slotfase nog wel een goede mogelijkheid, maar konden de nederlaag niet meer afwenden.

Degradatie kwestie van tijd

Hekkensluiter Achilles ’29 heeft nog vijf duels om degradatie te voorkomen. Gezien het feit dat concurrent FC Dordrecht vrijdag gelijk speelde en dus weer één punt uit is gelopen is degradatie nagenoeg zeker. De achterstand is 9 punten. Achilles ’29 zal in die vijf resterende duels dus aardig wat punten moeten pakken. De teller staat nu op slechts 14 uit 33.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 31 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kenner

Uit betrouwbare bronnen vernomen dat het gemis van de voorzitter niet op te vangen was vanavond.

Wimke

Boeie

En wij maar denken: Waar doet onze Harr dat toch van?

Fan In Onzekere Dagen
Weer verslagen door ‘externe’ factoren! Dan kun je wel trainen tot je een ons weegt, met het nieuws over de voorzitter van vandaag sta je dus weer slecht op het veld. Wie is nu weer de schuldige aan dit verlies? FIOD? Heftig hoor! Maar nog niet het einde ……. van de modderstroom vrees ik? Wat verlang ik als Fan naar vroeger; derby tegen de Treffers, hele Heikant vol auto’s en bezoekers. Zondag morgen; het 3e elftal met Jan van Gestel op het veld en Peter Wouters in het goal. Grapjes in de kerk tussen de pastoor die Treffers wel zag… Lees meer »
Wilko Damen
Beste mensen (of wel leeghoofden wie reageren) ik ben er nu echt klaar mee om Achilles continu af te zeiken of wel de familie Derks zo te bespelen verschrikkelijk maar ik kan jullie wel begrijpen jullie hebben hele dagen niets te doen en lekker elke maand jullie hand op te houden jullie zijn pis volk ja ik geloof tot op de dag nog in ons bestuur wie dagelijks verantwoordelijk zijn voor mijn geen discussie riky, Elrie en Harrie samen togen wij ten strijd in voor en tegenspoed kom maar op met jullie kut reactie en lekker anoniem reageren bha pis… Lees meer »
Wilko Damen

En om de discussie helemaal te sluiten zoek een strop of touw waar je je laatste minuten kunt verblijven en alle andere vragen stuur ze naar info&damengroep.nl ben benieuwd…..

Bennie

Oh oh.
Wat een toestand.
Zit die arme man in de bajes en de club in de penarie.
Hier kun je echt een realitysoap van maken.
Harrie en familie aan het roer van een zinkend schip.
Dit script is nog beter als de Titanic.
Nu gaat de club echt naar: de klote.
Schip ahoy.

Wilco wat ontzettend knap dat jij nog in je bestuur gelooft. Denk dat jij hier de aller slimste bent , wat zijn wij toch dom .

Wilko, geef gewoon toe dat jouw reacties olie en olie dom zijn..

reactie
@Bennie: het is leuk dat jij zo geniet van de soap zoals je zegr. Realiseer je dat hiermee ook een hele club met supporters die al jaren een zwart- wit hart hebben gedupeerd zijn. Die al een tijd moeten aanzien dat het met hun e club niet goed gaat. En nee, die hebben hier niet voor gekozen. Roep nu niet zoals vaker wordt geroepen hier dat je de club dan maar had moeten verlaten…dat doe je niet na 30 jaar lidmaatschap, bij een club waarmee je zulke mooie dingen hebt beleefd. Ik hoop voor alle Achilles mensen dat er snel… Lees meer »

Waarom vinden velen dat ze altijd maar met modder moeten gooien. Of je nu van de Bruuk komt, of Stekkenberg, Zuid of elders. Wens t voetbal in Groeabeek een warm hart toe. Of is het nu echt alleen maar leedvermaak voor de niet-Achilles aanhang? Het zat er gewoon niet in dit jaar op de Heikant. Jammer hopelijk kunnen de fans volgend jaar leukere wedstrijden en meer thuis-doelpunten aanschouwen met natuurlijk 2x een leuke derby. Namens een Treffers fan, jammer Achilles en tot snel.

@Bennie: Realiseer jij niet wat een man met zo’n functie het verpest voor al die mensen van de club? Wat voor beleid er gevoerd wordt en hoe hij zijn eigen club in kwaad daglicht zet? Het begint met Hoekman, die zijn lasten moest dragen, toen een breuk met de Rabobank, de gemeente die gelukkig geen 5 miljoen er in gepompt heeft, hij geen geld voor zijn olie gekregen heeft en dan nu maar witwassen? Is dit de voorzitter van een club uit de Jupiler League? Aftreden, dat zou die moeten doen. Je gelooft hier als supporter toch niet meer in… Lees meer »
Anouk

En voor al die mensen met leedvermaak: idd denk aan alle clubmensen die hun vereniging weer meer schade toegebracht zien worden…maar vooral denk ook eens aan zijn gezin….

Anouk dat hij zelf moeten doen aan zijn gezin denken .

Anouk

Wim…helemaal mee eens! Maar dat betekent niet dat je het erger hoeft te maken voor het gezin door publiekelijk te genieten hiervan!

Groesbeker

Wat een rare reactie hier waar over touw gesproken wordt. Leedvermaak zal er altijd zijn en iemand is verantwoordelijk voor zijn
eigen daden. Mensen lijden daar onder maar ook dat is de schuld van hem zelf.
Groesbeek dacht het en FIOD blijkbaar ook. Voor de club jammer maar denk niet dat de spelers daar mee bezig zijn

Wilko, jij bent te dom voor worden. Zoek hulp, je zit met een behoorlijk groot probleem in je kop.

wit zwarte piet

De club is er niet bij betrokken zegt Elrie Bakker in de Gelderlander.
Dat hoop ik zelf ook.
Maar als Harrie schuldig is (moet nog blijken) is zijn functie van voorzitter onhoudbaar anders raakt de club er wel bij betrokken!
Dit gedoe is gewoon heel slecht voor de reputatie van Harrie en zijn familie. Dat risico heeft hij dan zelf genomen ……. en Achilles mag daar niet in meegesleurd worden.

Handelaar

Wanneer zijn de kijkdagen voor de openbare veiling?

Harrie

Harrie heeft nog steeds zwart witte kleding aan wat een boefje

wpDiscuz