[3D] Groesbeekse Boys herstelt zich

BEUNINGEN – Nadat vorige week de derby van sc Millingen werd verloren herstelde Groesbeekse Boys zich tweede Paasdag van deze misstap.

In Beuningen werd met 0-2 van de plaatselijke Boys gewonnen. Door deze overwinning staat Groesbeekse Boys nu op de vijfde plaats. Twee punten achter nummer drie waardoor het zelf nog alle mogelijkheden heeft het seizoen met de nacompetitie te verlengen.

Penalty gestopt

Groesbeekse Boys was een groot deel van de eerste helft de bovenliggende partij. Alleen de eerste tien minuten hadden de gastheren een overwicht. Snel ook leken de Boys uit Beuningen op voorsprong te komen. Het was aan de Groesbeekse goalie Jens v.d. Berg te danken dat hij, zijn zelf veroorzaakte penalty wist te keren. Na ruim twintig minuten voetballen scoorde Thom Jochoms vanuit een corner de eerste Groesbeekse treffer. Op slag van rust verdubbelde Sander Bisseling, nadat hij eerder een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd zag worden, de marge. Dave Kleijnen en Sander Bisseling verzuimden in de eerste helft nog verder afstand te nemen.

Geen doelpunten meer

De tweede helft van de sportieve wedstrijd, speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Er werden veel persoonlijke duels uitgevochten zonder dat er grote doelkansen gecreëerd werden. Mede ook door enkele goede reddingen van Jens v.d. Berg kwam de Groesbeekse overwinning niet meer in gevaar.

Trekvogels

Zondag 23 april speelt Groesbeekse Boys een thuiswedstrijd tegen Trekvogels. Deze tegenstander uit Nijmegen heeft met één wedstrijd meer gespeeld één punt minder en maakt net als Groesbeekse Boys aanspraak op de derde plaats van de ranglijst. Alle redenen voor beide teams om er een mooie wedstrijd van te maken. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jens v.d. Berg (Jeffrey Hoogenbosch); Rens Hubers, Rick Hubers, Gijs Rikken; Thom Jochoms, Sander Bisseling, Sil Eikholt, Leroy Kersten; Ronnie van Rens, Dave Kleijnen (Ron Bruijsten), Maarten v.d. Burg (Stijn v.d. Berg).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys herstelt zich

Reageren is niet toegestaan.