[Foto’s] Theo Bartholomaus wint Jeu de Boules-golf 2017

GROESBEEK – Het Jeu de Boules-golf bij Germania op Paaszaterdag is een enorm succes geworden.

40 spelers

Ondanks het mindere weer hadden zich tegen half drie een veertigtal enthousiaste Jeu de Boulers gemeld om deel te nemen aan deze activiteit, waarbij alle vaardigheden die men bij Jeu de Boules nodig heeft werden getest.

Hindernissen

Dat gebeurde door het moeten nemen van 10 hindernissen waarbij zuiverheid, balsnelheid, kaatsen maar vooral de concentratie van de deelnemers op de proef wed gesteld. De hindernissen moesten allemaal in maximaal 7 worpen worden genomen. Voor de winnaars waren er drie leuke prijzen beschikbaar, maar het ging vooral om het plezier dat men onder elkaar beleefde.

Gaat niet! Gaat wel!

Bij sommige hindernissen werd wanhopig geroepen dat ze niet te nemen zouden zijn, maar die uitspraak werd dan vaak meteen teniet gedaan door iemand die liet zien dat het wel degelijk kon. De uiteindelijke winnaar (Theo Bartholomaus) had uiteindelijk 45 worpen nodig voor de 10 hindernissen en de nr. 40 van de uitslag had hier 69 worpen voor nodig. Theo bleef daarmee het drietal Marietje Janssen, Jan Wijers en Theo Liebers met één worp voor.

Na de wedstrijd was iedereen het erover eens dat dit volgend jaar herhaald moest worden maar dan met 16 hindernissen. Het enthousiasme bij de deelnemers was groot en er werden lovende woorden gesproken tegen de organisatie van dit fantastische gebeuren.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Theo Bartholomaus wint Jeu de Boules-golf 2017

Reageren is niet toegestaan.