[Foto’s] Mutzers bezorgt De Treffers winst met hattrick

GROESBEEK – De Treffers heeft zondagmiddag met ruime cijfers van FC Lienden gewonnen. De streekderby eindigde in 4-0.


Na de hattrick werd Robert Mutzers gewisseld. Trainer Anton Janssen is meer dan tevreden over de prestaties van de aanvaller. Foto en rechten: Jan Peters.

Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Robert Mutzers scoorde een loepzuivere hattrick. De wedstrijd van zondag begon met één minuut stilte vanwege het overlijden van De Treffers-erelid Gerrit Verstegen.

In de eerste helft waren de ploegen nog aan elkaar gewaagd. FC Lienden probeerde het vanaf net buiten de 16 en bij De Treffers kwam het gevaar van Wesley Meeuwsen, Robin Janssen en Rick Verbeek.

Na rust kwam de doelpuntenmachine van De Treffers op gang. Nick de Bondt tekende na 51 minuten voor de openingstreffer en vier minuten later verdubbelde Robert Mutzers de marge. Ditmaal was De Bondt de man van de assist. Voor Mutzers smaakte het in ieder geval naar meer, bleek later.

Frank Wiafe kreeg namens de gasten na een uurtje spelen nog een kans op de aansluitingstreffer, maar toen hij verzaakte te scoren werd de wedstrijd door De Treffers direct beslist; Mutzers maakte zijn tweede van de middag. Zijn hattrick was in de 80e minuut compleet en daarmee werd de eindstand bepaald op 4-0.

De Treffers blijft derde op de ranglijst, omdat ook Kozakken Boys dit weekend geen fout maakte. Het verschil tussen die twee bedraagt één punt met nog drie duels te spelen.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffers 2

Schitterende 2de helft.

HeerlijkeDag

en 3de helft 😀

Oranje Leeuw.

Met dank aan de vrouwen …..

wpDiscuz