[3D] Gelijkspel Groesbeekse Boys tegen Trekvogels

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys en Trekvogels namen het afgelopen zondag op sportpark Breedeweg tegen elkaar op. Het duel eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Zoals de uitslag al doet vermoeden zagen de toeschouwers een leuke wedstrijd waarin beide teams niet veel voor elkaar onder deden. Ondanks de puntendeling maken beide teams nog aanspraak op de derde plaats van de ranglijst.

De strijd van de verder sportieve wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. Na een half uur voetballen opende Sander Bisseling namens de gastheren de score. Hij kopte een indraaiende vrije trap van Sil Eikholt binnen. Op slag van rust brachten de Nijmegenaren de score weer in evenwicht. Tom Buiting schoot een vrije trap op fraaie wijze in de verre hoek boven Groesbeekse Boys goalie Jeffrey Hoogenbosch.

Al snel in de tweede helft kwam Trekvogels op een 1-2 voorsprong. Brian Janssen werkte bij de eerste paal een voorzet vanaf de rechter zijde binnen. Spits Dave Kleijnen werd in het verloop van de wedstrijd door Trekvogels doelman Mitch v.d. Dobbelsteen binnen de 16 meter-lijnen gevloerd en scoorde zelf de toegekende strafschop. Dezelfde Dave Kleijnen was kort daarop ook de maker van de 3-2. Een kwartier voor het eindsignaal werd de 3-3 eindstand door opnieuw Brian Janssen op het scorebord gezet. Ook hij was met een fraaie vrije trap trefzeker. In het restant van de wedstrijd waren er nog grote kansen voor Dave Kleijnen en Maarten v.d. Burg.

Zondag 30 april staat voor Groesbeekse Boys een zware tegenstander op het programma. Het team van trainer Camiel Jager gaat dan op bezoek bij koploper Union. De wedstrijd in Malden begint om 14.30 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Leroy Kersten, Rens Hubers, Rick Hubers, Gijs Rikken; Thom Jochoms (Stijn v.d. Berg), Sander Bisseling, Sil Eikholt; Ronnie van Rens, Dave Kleijnen, Maarten v.d. Burg.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Gelijkspel Groesbeekse Boys tegen Trekvogels

Reageren is niet toegestaan.