De Treffers onderuit tegen hekkensluiter

Degradant Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag toch nog drie puntjes kunnen pakken. De ploeg was met 4-1 te sterk voor De Treffers.

Na de wedstrijd gingen de complimenten terecht naar Jong FC Twente. De ploeg staat stijf onderaan in de Tweede Divisie en is al weken gedegradeerd. Zij lieten echter wel zien dat voetbal geen plichtpleging is maar plezier. Dit viel De Treffers zaterdagmiddag op alle fronten te verwijten.

De ploeg van Anton Janssen liet zien dat de officieuze titel ‘Beste amateurclub van Nederland’ enkel bij de supporters leeft en dat, wat betreft de spelers, het seizoen niet snel genoeg voorbij kan zijn.

Vanwege bovenstaande tekst houden we het dit keer kort. Heel kort. We nemen hierbij de instelling van zaterdagmiddag op het veld aan. Jong FC Twente kwam voor rust (38e minuut) op voorsprong door een afstandschot van Thijs van Hofwegen. De Treffers kreeg wel kansen en had wellicht recht op een strafschop maar die werd niet gegeven. Robin Janssen viel voor rust uit na een duel waarin hij een voet in zijn gezicht kreeg. Hij heeft zijn kaak op twee plaatsen gebroken.

In de tweede helft liep het slimme team van Paul Bosvelt via Junte en twee keer Schmidt uit naar 4-0. Invaller Remy Raterink kopte de eretreffer binnen na een corner van Bas Hendriks. De Treffers zal met een slecht gevoel de terugreis gaan maken naar Groesbeek. De mannen hebben 1,5 uur de tijd om na te denken of ze de laatste twee wedstrijden voor het publiek er nog iets van willen maken.

Bron: De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Zonde

Zonde, dat je het in deze competitie zo vaak hebt laten liggen.
We weten allemaal dat er niks te winnen meer is.
Maar het was natuurlijk mooi geweest als je de beste amateurclub had kunnen zijn, wat nog zou kunnen natuurlijk.
Maar laten we eerlijk zijn, dat we dit al TE vaak hebben laten liggen. Terwijl er echt geweldige wedstrijden tussen zaten.

splinter

ho ho je krijgt wat je verdient

Nieuwsgierig.

Da duurt mar tikke …da wedstrijdverslag….of is het wachte op verslag van De Gelderlander???

Herman

Zat er muziek op zuid zal wel feestje zijn geweeest .

Doelpaal

Herman, mag mijn oude lichaam ook wat rust hebben.
Vorige week was het kruipen naar huis.
Aanstaande zaterdag laatste thuis wedstrijd, wat garant staat voor een gezellige avond.
Kan niet altijd feest zijn.

#zuurpruim

Nieuwsgierig.

We houden ‘t kort…..verslag is nooit langer dan 6 regels.Vervolgens de stand…en de mogelijkheid om nog 2de te worden….zelfs da mis ik nu….!!

Nieuwsgierig.

Klopt ook wel…samenvatting gezien…kan je ook weinig over schrijven/zeggen.

Sssssst doofpot

Mag ook niet teveel over deze club gesproken worden of sponsoren

de knecht

Crisis op zuid. Desondanks was het erg gezellig in de kantine. Ook vaste gezicht (en) die altijd bij omroep gelderland te zien zijn, waren van de partij.

herman

Die wie pas de laatste jaren op zuid zijn en menen dat ze al 50 jaar lid zijn en niks als in beeld zijn bij omroep Gelderland .

Gruusbek

Joa nie Herman

@herman

Vooral een groepje vrouwen wil iets te vaak in beeld.

Liefhebber

@Herman
Jij bedoeld met name lady ‘Black & White” denk ik. ( leuke vergissing trouwens qua kleur maar haar eigen woorden) en die ene knuffelsteward die zich elke thuiswedstrijd( hij kan beter een seizoenskaart aanschaffen, das goedkoper) van dat andere Black & White laat zien op de Heikant en staat te juichen als de tegenstander een doelpunt maakt. Triest.

Robin Janssen: heel veel sterkte bij het herstel en hopelijk snel weer op het veld.

Bennie

Reactie op Herman.
De knuffelsteward wie jij bedoeld is ook iemand die in het bos voorkomt en tevens in het leger is.
In het bos: luistervink.
In het leger: kletsmajoor.
Komt uit het Dreumelse land.

wpDiscuz