[3D] Grote nederlaag Groesbeekse Boys

MALDEN – Groesbeekse Boys moest het zondagmiddag in Malden opnemen tegen Union. De gasten uit Groesbeek gaven niet thuis en waren niet in staat om het de koploper van de competitie lastig te maken.

Na een 3-0 ruststand werd de 6-0 eindstand in het voordeel van de Maldenaren bereikt.

Eerste helft

Het was aan alles te merken dat de gastheren hun twee verliespartijen goed wilden maken. Al na twee minuten stond de 1-0 op het scorebord. Siemen van Straaten speelde zich op de rand van het strafschopgebied vrij en schoot via binnenkant paal binnen. Dezelfde van Straaten scoorde voor rust nog twee keer. Een kwartier na zijn eerste treffer was hij de Groesbeekse verdediging te snel af. Vijf minuten voor rust scoorde hij vanuit vermeend buitenspel positie.

Tweede helft: uitlopen naar 6-0

Na ruim een uur voetballen scoorde Siemen van Straaten zijn vierde treffer van de middag. Ditmaal was hij trefzeker met een kopbal uit een corner. De Union spelers David Smit en Joeri Broeders maakten het halve dozijn doelpunten vol. Beide doelpunten kwamen vanuit snelle omschakelingen tot stand.

Nog één thuiswedstrijd

Het team van trainer Camiel Jager kan er volgende week, in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, voor zorgen dat deze jaargang op een waardige manier afgesloten gaat worden. Op sportpark Breedeweg komt tegenstander Hatert op bezoek. Een belangrijke wedstrijd voor de bezoekers uit Nijmegen in verband met klassebehoud. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.

Na afloop van de wedstrijd zal het seizoen met de supporters afgesloten worden. Er is muziek van DJ Bas Janssen en de speler van het seizoen wordt bekend gemaakt.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Leroy Kersten, Rens Hubers (Ron Bruijsten, Stijn v.d. Berg), Rick Hubers, Gijs Rikken; Thom Jochoms, Sander Bisseling, Sil Eikholt; Ronnie van Rens, Dave Kleijnen, Maarten v.d. Burg.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Grote nederlaag Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.