[3D] Mooie overwinning Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met een mooie 4-0 overwinning op SV Hatert afgesloten.

Door deze overwinning maakt het team nog altijd kans op een verlenging van het seizoen. Wanneer het volgende week van tegenstander Vianen Vooruit weet te winnen is de kans aanwezig dat aan de nacompetitie deelgenomen mag worden.

In de eerste helft ging de strijd gelijk op. Na een half uur voetballen stuitte een inzet van Bram de Bruin op de vuisten van Hatert doelman Johnny Willemsen. Enkele minuten later was Bram de Bruin wel trefzeker met een bekeken schot. Groesbeekse Boys-goalie Jeffrey Hoogenbosch toonde enkele minuten daarna zijn klasse door een schot van Kyle Honigh te keren.

Ook in de tweede helft stond de Groesbeekse doelman paraat en wist hij redding te brengen op inzetten van Sjors Poelen en Luuk Smeekens. Groesbeekse Boys was aan de andere kant wel effectief. Na een goede individuele actie van Jesse Peters schoot Sil Eikholt fraai binnen. Het Nijmeegse verzet leek daarmee voorbij en Groesbeekse Boys ging freewheelend naar het eindsignaal. Bram de Bruin schoot simpel binnen na goed voorbereiden werk van Jesse Peters. Sil Eikholt scoorde daarna eveneens nog zijn tweede treffer.

Zondag 14 mei speelt Groesbeekse Boys haar laatste wedstrijd van jaargang 2016-2017 uit bij Vianen Vooruit. De wedstrijd in Vianen begint om 14.30 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Rens Hubers, Rick Hubers, Gijs Rikken (Ron Bruijsten) ; Leroy Kersten,Thom Jochoms, Sander Bisseling, Sil Eikholt; Ronnie van Rens (Jesse Peters), Dave Kleijnen, Bram de Bruin.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Mooie overwinning Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.