Thom Jochoms is Boys-speler van het jaar

GROESBEEK-BREEDEWEG – Laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Traditiegetrouw de bekendmaking van de speler van het seizoen bij de Groesbeekse Boys.


Thom Jochoms ten midden van Jens van den Berg (links) en Dave Kleijnen (rechts).

Dit keer de eer aan Groesbeekse Boys-speler Thom Jochoms.

Sinds enkele jaren speler van het vlaggenschip van de club uit Groesbeek-Breedeweg. Een mindere eerste seizoenshelft, gevolgd met een sterke tweede periode. Controleur op het middenveld. Sterk bij spelhervattingen voor het vijandelijke doel. Redenen voor de trouwe supporters om hem te bedanken met deze titel.

Op de tweede plaats eindigde spits Dave Kleijnen. Hij begon juist met een sterk seizoen waarna een periode met blessureleed volgde. Uiteindelijk wist hij nog 14 treffers te produceren. De derde plaats was voor doelman Jens van den Berg. Als stand-in speelde hij dit seizoen veel wedstrijden. En hoe, hij pakte veel punten voor zijn team.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Bruuske

En dit allemaal uit eigen jeugd !!!

Treffers 2

Thom proficiat.

Horstenaar

Gefeliciteerd Thom, klasse! Je hebt hem verdiend!
Ik wist alleen niet dat Thom in de jeugd bij de Boys gevoetbald heeft. Volgens mij is Thom toch echt bij DVSG begonnen Bruuske!

best off the rest

Gefeliciteerd Thom.altijd inzet, en een super fijne vent.

wpDiscuz