Eef van Riel van Achilles ’29 naar De Treffers

GROESBEEK – Eef van Riel keert weer terug bij De Treffers.

Eef van Riel. Foto en rechten: Jan Peters.

Eef van Riel. Foto en rechten: Jan Peters.

De 25-jarige middenvelder maakte in 2015 de overstap van De Treffers naar Achilles ’29, maar heeft na twee seizoenen besloten weer bij de roodzwarten te spelen.

De Bataven, De Treffers en Achilles ’29

Van Riel kwam in 2012 over van De Bataven. Hij speelde vervolgens drie seizoenen op sportpark Zuid en scoorde 9 doelpunten in 85 gespeelde duels. Hij viel prima bij de smaak bij de club en de supporters. Daarna verkaste hij naar de aartsivaal, om daar op 7 augustus 2015 zijn Jupiler League-debuut te maken. In die competitie kwam Van Riel 31 maal tot spelen toe.

Erg blij

De speler is in ieder geval blij met zijn terugkeer: “Ik heb nog veel contact met bijvoorbeeld Robin (Janssen, red.), Frenk (Keukens, red.), Niels (Kornelis, red.), Coen (Maertzdorf, red.) en Jan-Willem (Stronks, red.). Ik heb een ontzettend goed gevoel gehouden bij De Treffers, dus je kunt wel zeggen dat ik heel blij ben dat ik terugkeer. De Treffers is een warme club met een grote trouwe aanhang. Daarnaast is alles goed geregeld en staat er een mooi complex waarin alles geregeld is”, laat Van Riel via de clubwebsite weten.

Derde aanwinst

Van Riel is, hoewel niet echt nieuw, voor De Treffers de derde nieuweling voor het komende seizoen, na Patrick Heesakkers en Tom Beissel.

Bij Achilles ’29 loopt het aardig leeg. De club heeft tot nu toe 6 spelers voor volgend seizoen.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 27 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
WelkomTerug

Al tijdje bekend, hopelijk haalt hij zijn oude niveau.
Van Riel wordt gehaald als nr10. Vervanger van Verbeek.

Gerben

Welkom terug.
Een verzoek: Breng aub Barry Beier ook mee.

Treffersfan

Waarom? Een beter centraal duo dan Balkestein/Janssen hebben we in jaren niet gehad. Laten we ons geld aan een (hele) goede spits en creatieve middenvelder besteden.

Treffers 2

Eef goed dat je weer terug op zuid.

B.M.

Ik word er niet goed van dat bij ieder stuk, artikel, citaat over Treffers vermeld moet worden dat het zo’n mooi complex is…..ja nu weten we het wel. We zullen het er maar niet over hebben hoe dat daar allemaal gekomen is. Het materiaalhok is duurder dan alle accomodaties van alle andere clubs bij elkaar.

Bm afgunst is heel vervelend hoor . Daar lopen denk ik slimmere jongen’s rond als op de heikant .

Columbus

Deze vent heeft ons destijds vies laten zitten en het werd extra pijnlijk doordat de buurman ermee vandoor ging. Nu gewoon weer terug, ongelooflijk!

splinter

opgeruimd staat netjes gaat voor de duiten kan niet anders.
Dat je zo eentje terug neemt haha nood hoog denk ik

Grsbk

Er komen er nog meer van Achilles, waarvan eentje die er 12 jaar heeft gezeten. 🙂

splinter

Je bedoelt harry

splinter

Je bedoelt Harry die kunnen we missen

Barry beijer gaat naar spakenburg.
Zorgen jullie *heikant* nu maar eerst dat jullie uberhaubt 11 spelers vast hebben liggen. Dat zijn er dit moment 3.

Eitje

Weer een kneus weg op de heikant net als van straaten Smits’ komt nu de volgende die kant op let op gaat niet veel spelen maar veel in het kracht honk en bij de fysio op tafel liggen

Jelaatjekennen

Zit je ergens mee eitje?
Je komt gefrustreerd over?

Misschien zou een dagje sauna je goed doen.
Neem je Harrie mee, lijkt me best gezellig

Eitje

Nee zit nergens mee is alleen maar een waarschuwing voor de treffers meer niet zoveel plezier heb je aan Smits’ en vertsraaten niet beleefd een speler met versleten heup en de andere een rotte knie maar succes ermee

Treffersfan

Als je als Achillessupporter zo over Smits en van Straten praat, zou je je moeten schamen. Met die spelers heb je jarenlang de polonaise gelopen.Wat meer respect is hier op zijn plaats.

Eitje

Treffers fan was ik ff vergeten maar goed dat jullie dat nog weten

Eitje en splinter stumpers van de heikant.

Theo
Hee Eitje, je doet je naam wel eer aan! Jullie moesten Eef toch zo nodig hebben? En Twan heeft prima gepresteerd afgelopen 2 jaar bij ons. Ons naar 2e divisie gebracht en een leider binnen en buiten het veld. Ook Daniël stond er dit jaar wanneer hij nodig was. Keurige jongens die je nooit meer op de Heikant terug ziet. Want ze spreken schande van hun afscheid daar. Nog geen bloemetje heeft Twan gekregen. Wat een dank voor een aanvoerder die alle successen meemaakte. Als je op de Heikant bent kijk eens om je heen hoeveel oud spelers je nog… Lees meer »
splinter

Beste wimpie beter een stumper dan een eikel die aan een boom hangt hihi

wpDiscuz