Open Zomertoernooi 2017 bij TV De Oorsprong

BEEK-BERG EN DAL – Van 24 juni tot en met 2 juli zal Tennisvereniging De Oorsprong uit Beek-Berg en Dal haar zomertoernooi organiseren.

Iedereen die lid is van een bij de KNLTB aangesloten vereniging wordt bij deze uitgenodigd om mee te spelen. Het toernooi wordt gespeeld op de zes all-weather Smashcourt banen.

Voor de vakantie

Deze 29e editie van het Oorsprong Open Zomertoernooi wordt weer eind juni gespeeld, dus voor de vakantieperiode, zodat meer mensen kunnen meespelen. Ingeschreven kan worden in de categorie├źn 3 t/m 8 in de onderdelen HE, DE, HD, DD, GD. Om iedereen meer dan een partij te kunnen laten spelen zullen de wedstrijden eerst worden gespeeld in poules en na de poulefase volgens een afvalschema. De inschrijving loopt via www.toernooi.nl.

Deelnemer Tennis Tournament

Het vorig jaar gestarte tennisinitiatief Nijmegen Tennis Tournament (NTT) wordt dit jaar voortgezet, nu met 6 clubs. De beste spelers in elke categorie (3 t/m 8) kunnen een uitnodiging verdienen voor het finaleweekend door in de toernooien van de 6 deelnemende clubs de meeste punten te verdienen. Het finaleweekend is van 29 sep t/m 1 okt 2017 en vindt plaats bij TV De Oorsprong in Beek. Verdere informatie is te vinden op www.nijmegentennistournament.nl.

Tennisverening de Oorsprong het hele jaar door

De Oorsprong is een actieve vereniging met 340 leden, twee trainers (waarvan een trainer speciaal voor de jeugd), een prachtig in het groen aangelegd park met 6 Smashcourt banen en een gezellige kantine. De nieuwe Smashcourt banen hebben de speeleigenschappen van gravel, maar zijn zomer en winter bespeelbaar.

Toernooien

De vereniging organiseert naast twee open toernooien regelmatig verenigingstoernooien en biedt de mogelijkheid tot deelname aan meerdere competities, het hele jaar door. Naast de tennisbanen is er een zogenaamde beweegtuin aangelegd waar iedereen, ook niet-leden, zijn of haar conditie op peil kan houden.

Het park is gelegen Alde Wetering 6, 6573 AZ, Beek Ubbergen, bij het Wylerbergmeer. Telefoon clubhuis: 024-6842725. Meer info via www.tvdeoorsprong.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Zomertoernooi 2017 bij TV De Oorsprong

Reageren is niet toegestaan.