[3D] Zesde plaats voor Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Groesbeekse Boys is dit seizoen zesde geworden in de Derde Klasse D.

Geen nacompetitie

Op de laatste speeldag stond voor Groesbeekse Boys de uitwedstrijd tegen Vianen Vooruit op het programma. Bij winst had Groesbeekse Boys een ticket voor de nacompetitie kunnen bemachtigen. De wedstrijd eindigde in een 4-2 overwinning voor de gastheren uit Vianen waardoor het seizoen voor Groesbeekse Boys ten einde is.

Slap begin

Ondanks het belang van de wedstrijd begon Groesbeekse begon slap aan de wedstrijd. Na een kwartier voetballen keek het team uit de Breedeweg dan ook tegen een 1-0 achterstand aan. Doelman Jeffrey Hoogenbosch leek binnen het strafschopgebied gehinderd te worden. Een Vianen-speler profiteerde daarvan. Slecht verdedigend werk zorgde er even later voor dat Jim Bögels voor Vianen de 2-0 kon scoren. Maarten v.d. Burg verkleinde vlak voor rust de achterstand met een bekeken hakbal.

Meer vechtlust, Vianen countert naar winst

In de fase na rust toonde Groesbeekse Boys meer vechtlust. Hoewel de gelijkmaker in de lucht hing scoorde Mark Daamen namens de thuisclub de 3-1. Tien minuten voor het eindsignaal bracht Sander Bisseling de spanning terug in de wedstrijd. Hij kopte een voorzet van Maarten v.d. burg binnen. Groesbeekse Boys speelde in het restant van de wedstrijd voor de winst. Hierbij ontbrak het aan de benodigde stootkracht. In de slotminuut kwam de 4-2 eindstand vanuit een counter op het scorebord.

Keurig 6e

Voor Groesbeekse Boys is daarmee het seizoen ten einde gekomen. Uiteindelijke is het team van scheidend hoofdtrainer Camiel Jager op keurige zesde plaats van de ranglijst geëindigd. Er kan terug gekeken worden op een redelijk succesvol seizoen dat helaas net niet met een nacompetitieplaats afgesloten kon worden.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch (Jens v.d. Berg); Leroy Kersten, Rick Hubers, Ron Bruijsten, Gijs Rikken; Thom Jochoms, Sander Bisseling, Sil Eikholt; Jesse Peters (Stijn v.d. Berg), Dave Kleijnen (Thomas Cillessen), Maarten v.d. Burg.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
realist

ben ik de enige die zich afvraagt waarom die man iedere week op de elftalfoto erbij staat??

Fluitkelje

Jij bent de enige. want een normaal iemand begint daar niet over.

Noord

Die stet daor vur de show

Joop

Ben wel blij dat die trainer weg is, dat de boys daar niet mee gestopt is is het de club niet naar .naar weggestuurd te zijn bij Germania en de Treffers , maakt hij waarschijnlijk het jaar bij Awc niet vol

realist

aan fluitkelje: jij.bent.zielig. om direct iemand voor niet normaal uit te maken. Jankert.

wpDiscuz