Op den Camp naar De Treffers, Mutzers en Keukens vertrekken

GROESBEEK – Wouter Op den Camp speelt volgend seizoen niet in het rood en geel van Juliana ’31, maar in het rood en zwart van De Treffers.

De aanvallende middenvelder heeft een contract voor één jaar getekend. Hij is de vierde nieuwe aanwinst voor komend seizoen.

Degradatie

Op den Camp speelde dit seizoen 31 duels bij Juliana ’31 in de Derde Divisie en kwam daarin negen maal tot scoren. De club uit Malden, waar Op den Camp de laatste drie seizoenen in de eerste selectie speelde, degradeerde dit seizoen.

Plafond

De speler wil kijken wat zijn plafond is. “Ik heb altijd de ambitie gehad om zo hoog mogelijk te voetballen. Dat ik nu de kans bij De Treffers krijg is geweldig. Het is een mooie stap omhoog. Vorig jaar waren er een aantal clubs geïnteresseerd maar toen heb ik bewust de keuze gemaakt om bij Juliana ’31 te blijven. We waren net kampioen geworden in de Hoofdklasse en ik zat goed op mijn plek. Op het moment ben ik er voor mezelf aan toe en heb ik ontzettend veel zin in volgend seizoen.’, aldus Op den Camp op de clubwebsite.

Mutzers naar FC Dordrecht

Bij De Treffers vertrekt clubtopscorer Robert Mutzers naar FC Dordrecht. Ook dat werd dinsdag bekend gemaakt. De aanvaller speelde 67 duels bij de Groesbeekse club en scoorde 27 keer. “‘Deze keuze heb ik op gevoel gemaakt. Ik had de keuze uit meerder clubs uit de Jupiler League en ben hier ontzettend trots op. Vanaf het eerste moment was mijn gevoel bij Dordrecht goed net zoals dat bij De Treffers was en is. Ik verlaat een geweldige club voor een nieuwe uitdaging”, aldus Mutzers.

Keukens naar FC Oss

Evenals Mutzers gaat Frenk Keukens (21) ook een Jupiler League-avontuur aan. De rechtsback vertrekt voor twee seizoenen naar FC Oss. “Ik wil het hoogst haalbare bereiken als voetballer en FC Oss is een stap hogerop. Dit maakt me trots”, aldus de speler via de clubwebsite. Eerder gaf Keukens nog aan dat er in het amateurvoetbal geen andere club dan De Treffers voor hem bestaat. “Dit voel ik nog steeds heel erg. Zes jaar bij de mooiste amateurclub, dat pakken ze me nooit meer af. Elke keer als ik het rood-zwart droeg was ik trots en ik vind dat iedere speler dat uit moet dragen want het is echt een geweldige club.”

Keukens speelde al vanaf de A-jeugd bij De Treffers en heeft 3,5 jaar in het eerste gespeeld. In die periode speelde hij 95 wedstrijden.

Transfernieuws De Treffers

Bron: DeGroesbeek.nl, De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
randje 16

ook keukens weg naar fc oss

Theo

En er gaat er nog 1 randje -16 naar Duitsland maar wel op veiling diner met asperges €42 .000 op gehaald voor versterking extra

randje 16

leegloop bij de treffers

Treffersfan

Nou leegloop? Er blijven nog genoeg spelers over. En er komen er ook weer bij. En (bij ons) geen leegloop als gevolg van structureel bestuurlijk – en sportief wanbeleid, maar wel door uitstekende sportieve prestaties bij een goed georganiseerde vereniging!

wpDiscuz