Nieuwe voorzitter voor Germania

GROESBEEK – Per 1 augustus 2017 zal Wim Benders aantreden als de nieuwe (interim)voorzitter van vv Germania uit Groesbeek. 

Hij neemt hiermee het stokje over van Ronald Sillessen die de club drie jaar heeft geleid, maar het voorzitterschap niet langer kon combineren met zijn functie als bedrijfsmanager.

Meer dan 30 jaar verbonden

De 70-jarige Wim Benders is al meer dan 30 jaar verbonden aan de club van de Stekkenberg. Hij was in de jaren `90 trainer van het eerste elftal en ging later aan de slag als technisch coördinator. Deze rol zal hij overigens blijven vervullen in combinatie met zijn nieuwe functie als voorzitter. Benders heeft de afgelopen jaren bij Germania nog diverse andere functies bekleed en verschillende commissies bijgestaan. In 2014 werd hij uitgeroepen tot Grûtste Germaan; een titel voor mensen die uitzonderlijke prestaties voor de club hebben geleverd.  

Officiële aanstelling in december

Het bestuur van Germania is daarom zeer verheugd dat Wim Benders het nieuwe boegbeeld wil worden van “Noord” en ziet hiermee de toekomst positief tegemoet. De functie van voorzitter was al een tijdje vacant bij de Groesbeekse volksclub en tijdens de jaarlijkse ledenvergadering in december zal Wim Benders officieel aangesteld worden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwe voorzitter voor Germania

Reageren is niet toegestaan.