Team Zevenheuvelen zoekt hardlooptalent

NIJMEGEN – Team Zevenheuvelen uit Nijmegen organiseert op zaterdag 17 juni en dinsdag 20 juni talententesten voor jeugdige hardlopers.


1500 meter bij de Nationale C-Spelen in 2016 te Amsterdam. Manjorie Janssen loopt voorop en in derde positie Yasmine Abbes. Beide atletes zijn lid van Jeugd Team Zevenheuvelen. Foto: Team Zevenheuvelen.

Ben je tussen 12 en 17 jaar en vind jij hardlopen leuk dan ben je van harte welkom om je hardlooptalent te laten testen.

Gratis meetrainen

De testen zijn op atletiekbaan Brakkenstein aan de Heemraadstraat te Nijmegen en beginnen op zaterdag 17 juni om 10.00 uur en dinsdag 20 juni om 16:15 uur. Als blijkt dat je over het nodige hardlooptalent beschikt dan mag je vervolgens enkele weken gratis met ons meetrainen. Voor aanmelden en/of meer informatie over de talententesten kun je contact opnemen met jeugdtrainer Martijn Venhuizen ([email protected] of tel. 06-46046219).

Talentcentrum

Team Zevenheuvelen is erkend als regionaal talentcentrum van de Atletiekunie. Atleten die hun carrière zijn begonnen bij Team Zevenheuvelen zijn onder andere Susan Kuijken (8e plaats op de 5000 meter bij de Olympische Spelen in 2016 en winnares van de Zevenheuvelenloop) en Jesper van der Wielen (Nederlands crosskampioen 2017 en 3e bij het NK halve marathon 2017 in Nijmegen).

Voor meer informatie over Team Zevenheuvelen zie teamzevenheuvelen.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Team Zevenheuvelen zoekt hardlooptalent

Reageren is niet toegestaan.