[Foto’s] Ondanks hitte genoeg animo voor DakRun 2017

GROESBEEK – De 19 editie van de Zwitserloot DakRun mocht er weer wezen!


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Er was veel te doen in de regio en het was behoorlijk warm. Desalniettemin deden zo`n 1000 hardlopers mee aan het evenement.

550 kids

De organisatie was van een Zwitserlootse precisie, het stond weer als een huis met als afsluiting de ruim 220 Kids van 3 t/m 6 jaar! (Totaal 550 Kids!) Ook de racerunners was een grandioos succes. De organisatie verwacht volgend jaar meer deelnemers van deze categorie!

Wouter en Marije

De 5km was een één – tweetje van het Zevenheuvelenteam. Bij de heren won Wouter Dilling overtuigend in 15.47 op het lastige parcours en bij de dames liep Marije Peters voor eigen publiek naar een verdienstelijke 18.07.

Overige winnaars

De 10 km was weggelegd door Tecle Mekonen in 34.03 en bij de dames was Jacqueline KleinGunnewiek uit Nijmegen de snelste! De bedrijvenloop werd gewonnen door Bootcamp Next Level 5km en het team van Lets GO 10km.

Het Vossenhol uit Groesbeek was de snelste school, die acht bekers op haar naam kon schrijven, waarvan vijf uit één klas!

Bron: DeGroesbeek.nl, website Zwitserloot DakRun


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
best off the rest

Een heel mooi evenement voor jong en oud.Bedankt Gerrit Zwitserloot

wpDiscuz