Minigolftoernooi bij De Lubert 2017

GROESBEEK – De bekende Groesbeekse Minigolfvereniging De Lubert organiseert jaarlijks een Avondtoernooi. Met de bedoeling om ook passanten/recreanten kennis te laten maken met het minigolf.

Onderlinge competitie

Niet alleen als recreatieve bezigheid, maar het is ook voor sommigen een zeer serieuze sport. Deze vereniging heeft op de maandagavond de clubavond om in de – geheel vrijblijvende – onderlinge competitie de krachten te meten. Daar bent u natuurlijk ook welkom en er zijn altijd wel bestuursleden aanwezig om antwoorden te geven op al uw vragen.

Avondtoernooi 2017

Op zaterdagavond 1 juli organiseert de vereniging een Avondtoernooi. Dat evenement is bedoeld voor zowel verenigingsleden als niet-leden. Het minigolf-gebeuren zal om 18.30 uur van start gaan en alle deelnemers spelen 2 ronden en het inschrijfgeld bedraagt slechts € 3,50 per persoon. Tussendoor zijn er belegde broodjes te koop en er vindt ook een loterij plaats, waar u ook nog leuke prijzen kunt winnen. Naar verachting zal het gezellige toernooi beëindigd worden omstreeks 23.00 uur. In de sfeervolle kantine kunnen er allerlei consumpties genuttigd worden.

Aanmelden

Voor dit ontspannende evenement kunt u zich tot en met zondag 28 juni opgeven bij: [email protected] of u aanmelden op de clubavond bij de bestuursleden van de MGC De Lubert. Uw verdere gezinsleden, buren en/of kennissen zijn uiteraard ook welkom om deel te nemen. Voor verdere algemene informatie over minigolf, kan men ook bij dat adres terecht.

Het minigolfpark De Lubert is gelegen aan de Cranenburgsestraat 23 in Groesbeek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Minigolftoernooi bij De Lubert 2017

Reageren is niet toegestaan.