Voetgolfkampioenschappen 2017 weer succes

GROESBEEK – De vierde aflevering van de Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen is een weer groot succes geworden.

Op Sportpark Noord was wederom een geheel nieuw en uitdagend parcours met 16 holes aangelegd. 30 teams streden om de ‘cup met de grote oren’ zowel in het individuele- als team klassement. Op het mooie en zonovergoten terras aan de rand van de Groesbeekse bossen was vertier voor jong en oud.

Teams

De holes waren zeer gevarieerd aangelegd. Zowel voor degene die regelmatig een balletje trappen als degene die zelden of nooit de lederen bal aanraken kwamen aan hun trekken en hadden veel plezier om de bal uiteindelijk in de hole te krijgen. 2,5 uur hadden de deelnemers nodig om alle 16 holes te verwerken. Bij de teams werd uiteindelijk het team van Wouterse winnaar voor VADS (2e), ADCO (3e) en de teams van Twan Centen (4e en 5e).

Individueel

In het individuele klassement werd net als vorig jaar Wim Wouterse de winnaar. Hier werd Jan Eijkhout (5e), Dominique Scholten (4e), Frenk Wouterse (3e) en Rutger Worm (2e).

Met de inzet van de vele vrijwilligers en de bijdrage van de sponsoren was het weer een zeer geslaagde dag. De muziek van de uitstekende DJ Mike klonk nog lang door op sportpark Noord. Op naar volgend jaar, dan zal de aflevering van eerste lustrum plaats vinden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Voetgolfkampioenschappen 2017 weer succes

Reageren is niet toegestaan.