Fietsvierdaagse 2017, nieuwe routes

REGIO – De Nijmeegse Fiets4daagse, die eind augustus haar tweede editie beleeft, heeft grotendeels nieuwe routes ontwikkeld voor haar deelnemers.

Daarmee, en met ruim 30 Superstops onderweg denkt de organisatie nog meer deelnemers aan de start te krijgen.

Leuke weggetjes

De reden voor de nieuwe routes is dat de regio te veel leuke weggetjes, uitzichten en dorpjes kent om jaarlijks dezelfde routes te nemen. Ook het startfinishgebied is nieuw. Waar vorig jaar de start bij de Vasim was en iedere dag op een andere locatie werd gefinisht, is de voormalige Limoskazerne nu vaste start- en finishplek.

Superstops

De Superstops, gezellige, bijzondere pauzeplekken onderweg, zijn deels nieuw, en deels dezelfde als vorig jaar. Zo zijn kasteel Wijchen, doorkomst Beuningen, het pontje bij Cuijk en landgoed Bergzicht wederom van de partij. Nieuwe Superstops zijn onder andere het maisdoolhof Heumen, de doorkomst Druten en Fort Pannerden.

Duurzaam

De Nijmeegse Fiets4daagse heeft recent het convenant ondertekend om, in aanloop naar Nijmegen Green Capital 2018, het evenement zo duurzaam mogelijk te organiseren. Vooruitlopend daarop zijn vier sponsoren (Huismerk Energie, Duits Isolatie, Windpark Nijmegen Betuwe en Sun & Wind Energy) gecontracteerd die het evenement niet alleen een duurzame uitstraling geven, maar ook ondersteunen bij de vergroening van het evenement.

De Nijmeegse Fiets4daagse vindt dit jaar plaats van donderdag 24 augustus tot en met zondag 27 augustus. Mensen kunnen in plaats van 4, ook 3, 2, of 1 dag meedoen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Fietsvierdaagse 2017, nieuwe routes

Reageren is niet toegestaan.