Golfles in Groesbeek voor lokaal goed doel

GROESBEEK – In Groesbeek ligt een van de mooiste golfbanen van Nederland.


Foto: Herman Berteler.

Toch is het voor veel mensen geen plek om ‘even’ naar toe te gaan.

Golfclinic

Kom op 5 juli naar de golfbaan en doe mee aan een golfclinic om te ervaren hoe leuk en sportief golf kan zijn! De golfles is van 10.00 tot 11.00 uur. Maximaal 12 mensen kunnen meedoen. Leeftijd vanaf 12 jaar. In 60 minuten tijd maakt golfleraar Stephan Ruijter van Golfbaan Rijk van Nijmegen je bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel.

Deelname 10 euro

De opbrengst van de clinic is voor de parken Mariëndaal en het Groeske. De deelname kost € 10,- per deelnemer. Geef je op bij: [email protected] met vermelding van voor- en achternaam en de datum van deelname of neem contact op met 0615922921 (Erna Gerrits)

Buurtparken goed doel

Het Jan Linders Fonds heeft in 2017 als lokaal goed doel de buurtparken het Groeske en Mariëndaal uitgekozen. De buurtparken mogen het hele jaar activiteiten organiseren. Voor alle  activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. En het Jan Linders Fonds verdubbelt de opbrengst van iedere activiteit!

Een fantastische kans om allerlei ideeën in de parken te kunnen uitvoeren en om van veel extra activiteiten te kunnen genieten.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Golfles in Groesbeek voor lokaal goed doel

Reageren is niet toegestaan.