Derby tussen Achilles ’29 en De Treffers op 4 november

GROESBEEK – Voetballiefhebbers kunnen alvast een datum in de agenda van dit jaar vrij gaan houden: de derby tussen Achilles ’29 en De Treffers is terug en wordt dit jaar op 4 november 2017 gespeeld.


Afbeelding: De Treffers.

Dat blijkt uit het speelschema van de Tweede Divisie dat zojuist oor de KNVB is vrijgegeven.

Het eerste duel tussen de twee clubs is op sportpark de Heikant en begint om 18:00 uur. De “terugwedstrijd” is op 10 maart 2018, eveneens om 18:00 uur en dan uiteraard op sportpark Zuid. De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar speelden in competitieverband was in april 2013. Door de degradatie van Achilles ’29 is er 4,5 jaar later weer een “El Clásico van Groesbeek”.

De Treffers opent het nieuwe seizoen op 26 augustus om 18:00 uur tegen GVVV. Achilles ’29 speelt haar eerste duel in de Tweede Divisie op diezelfde dag, uit tegen AFC Amsterdam.

Speelschema Tweede Divisie 2017-2018.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Frans

Bestaat achellies dan nog wel ‼️

Volger

Eindelijk weer leven in het voetbal gekke Groesbeek,volle bak alle twee de wedstrijden,kijk ernaar uit,en met mij vele.

Geen fan van zuid

Achilles wel jij niet meer zo lang Frans jij bent gewoon ziek

Entree word wel weer flink verhoogt denk ik tegen treffers .

Petje

De Stones kosten ook meer dan de Moonlights.

potje

Ik voorspel……5-1..

Anti A

Harrie is sponsoren persoonlijk aan het bellen of ze zsm het geld voor aankomend seizoen over willen maken. Nog steeds grote liquiditeits problemen. Dus de opmerking van Frans is zo gek nog niet!

A\'29

Popalzay, Oulad Omar, Felomina, Neqquafi, Prosper Fini, Capello, Martina, Christoff Diaz, Edarkadoui.

Heerlijk, steeds meer exotische namen van lekker ver weg!

Deze gasten zullen wel overlopen van kwaliteit. Vast beter dan de regionale spelers die we hebben gehad, zoals Hendriks, Verhoeven, Smits, Paau, Rigter…

Ik denk dat we als supporters meer binding voelen met het eerste van de treffers dan met dit groepje gelukszoekers.

Frans bedankt weer hè!

De Kuier.

Eindelijk…nu programma bekent is kan/moet/mag er weer genüild worden…en wel tot 4 november….heerlijk.

Piet

Als je de spelerslijst van de Heikant bekijkt is het een verzameling van goudzoekers, gelukzoekers en paradijsvogels. Begint op de Goffert te lijken. Dan kun je jezelf als supporter toch nooit meer in herkennen. Wie bedenkt zo’n beleid?? Ja dat weten we allemaal maar wanneer peutert iemand deze mensen aan het verstand dat dit de FOUTE weg is!!

Geen fan van zuid

Via de Dennenkamp naar het uitvak max 200 tokkies kaartje 25 euro en zo ook weer het terrein af

Geen fan van zuid . Jij bent waarschijnlijk ook zo’n zielige meeloper van de heikant. Jij zou niet misstaan bij de tokkies. 80 % van jullie supporters zijn het kotszat bij achilles.

Ander geluid
Fantastisch zoveel reacties, dank daarvoor. Dat geeft aan dat het leeft in Groesbeek. Door velen was Achilles al(lang) failliet verklaard. Ondanks alle berichtgeving is Achilles er echter nog steeds. Alle elftallen compleet, de trainingen hervat, dus de competitie kan beginnen. Achilles gaat overstoord en onverwoestbaar verder. De trainingen van Achilles blijven gehandhaafd op 6x per week, terwijl de meeste verenigingen 3x per week halen. Het verschil in conditie komt er op langere termijn in de competitie echt wel uit, ondanks dat er een vrij jonge selectie staat. Als er in de voorbereiding een team van wordt gesmeed, komt het vast… Lees meer »
Theo
Nou geen fan van Zuid weet je wel dat het Vilje de Tokkiewijk van Groesbeek is? En doe vooral geen moeite te laten horen dat jullie niet gastvrij zijn dat weet men niet alleen op Zuid al vele jaren, ook door heel Nederland is dit bekend. Scheidsrechters die onheus bejegend worden na nederlaag, tegenstander die landskampioen wordt waar bestuursleden niets te drinken krijgen aangeboden. Elftalleider die toevallig geen bestuurspas bij zich heeft, maar wel in pak loopt gewoon entree laten betalen, vrouwen van bestuur tegenstander hele tas om laten kiepen etc etc. Zo kan ik nog wel even door gaan.… Lees meer »
Anti A

Ander geluid de selectie kan wel op orde zijn maar je kunt van een knol geen renpaard maken, al train je 6x per dag!
Selectie gevuld met buitenlandse goudzoekers en in de jeugd heeft meer dan de helft nog geen trainer en leider. Rennen veel spelers weg omdat de sfeer ver te zoeken is en de afspraken niet nagekomen zijn.

potje

@theo….viltje tokkie wijk?dan is zuid de bijlmer.

kenner

Geen fan van zuid heeft maar een doel in zijn leven; anderen kleineren. Het onderwerp of zijn mening maakt hem niet uit.
Daar gebruikt hij een dozijn namen voor.
Gewoon een zielig mannetje.

wpDiscuz