Dyon Gijzen naar De Treffers

GROESBEEK – Dyon Gijzen (23) speelt volgend seizoen in het rood en zwart van De Treffers.

De aanvallende middenvelder heeft deze week een contract voor twee jaar getekend bij de Groesbeekse tweededivisionist.

MVV en VVV

Gijzen komt over van MVV Maastricht, waar hij vorig seizoen 22 duels speelde en vijfmaal tot scoren kwam. Tweemaal gaf hij een assist. In de periode daarvoor speelde hij voor VVV Venlo en als jeugdspeler nog voor SC Brachterbeek en VV Linne. De geboren Roermonder maakte in 2013 zijn debuut in het betaalde voetbal. In totaal speelde hij 58 wedstrijden in de Jupiler League, waarin hij negen keer scoorde.

“Goed niveau”

Hij is blij met de overstap. “De Treffers heeft een landelijk aanzien waarbij alles voor elkaar is. Daarnaast is de Tweede Divisie een heel goed niveau waarin alles mogelijk is.”, laat de speler via de clubwebsite weten. Gijzen studeert HBO Topsport en Ondernemerschap. “Hierin heb ik nu twee jaar afgerond en moet ik er nog twee. Via De Treffers ga ik ook mijn maatschappelijke carrière nog meer vorm geven”, zegt hij.

Training start zondag

Met de komst van Dyon Gijzen krijgt de selectie steeds meer vorm. Eerder kwamen Patrick Heesakkers, Tom Beissel, Wouter Op den Camp, Eef van Riel, Marc Höcher, Devin Jacobs en Akin Zeyrek (beiden O-19). De eerste training start zondag.

Bron: Clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffers 2

Nu nog een spits

wpDiscuz