VTI Voetbalschool start in september

GROESBEEK – VTI Voetbalschool Nijmegen start op 3 september bij De Treffers in Groesbeek.

VTI voetbalschool is een gerenommeerde voetbalschool die in 2005 is opgericht.

700 deelnemers

Inmiddels hebben 700 jeugdspelers aan onze trainingen deelgenomen en een aantal hebben zich dusdanig ontwikkeld dat zij door B.V.O.’s zijn gevraagd. Diegene die dit niet halen hebben zich in zoverre verbeterd dat zij voor de spelende club in een hoger – of selectie team terecht zijn gekomen. Dit succes is te wijten aan de wekelijkse intensieve manier van trainen en begeleiden.

6 tot 17 jaar

De trainingen staat onder leiding van gediplomeerde trainers. De voetbalschool biedt alle jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 tot 17 jaar de mogelijkheid om met aanvullende training zich individueel verder te ontwikkelen op het gebied van techniek, tactiek, conditie en mentaliteit.

De training

Er wordt getraind in kleine trainingsgroepen. Leeftijd is ondergeschikt aan de voetballende kwaliteiten van de speler/speelster. De bal is het middelpunt van de trainingsactiviteiten en diverse trainingsattributen vergroten de voetbalvaardigheden en brengen variatie aan op de trainingen. Keepers kunnen zich ook inschrijven voor specifieke keeperstrainingen.

Meer info

Voor meer informatie kunt u terecht op www.vtivoetbalschool.nl. Inschrijven kan voor 14 of 28 trainingen (via de site aanmelden). Latere instroom is altijd mogelijk. Wij trainen op zondagochtend van 09.00 uur –10.30 uur op de Nijerf te Groesbeek. De start van seizoen 2017-2018 is op zondag 3 september 2017.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 augustus, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Vads

Laat je kinderen niet door deze alcoholist begelijden schandalig dat hij op gemeente grond dit mag doen

Theo.

Wat voegt dit toe wanneer je al traint bij je eigen (voetbal)club?

Gerrit.

Reactie op Vads.
Volgens mij heb je zelf gedronken voordat je de reactie plaatste.
Begelijden schrijf je met ei . Dus begeLEIden.
Denk dat je frustraties hebt richting deze voetbalschool.

wpDiscuz