Inschrijven voor Mini Zevenheuvelenlopers

NIJMEGEN – Basisschoolleerlingen uit groep 3 tot en met 8 kunnen zich inschrijven voor de Mini Zevenheuvelenloop.

Deze kidsrun maakt onderdeel uit van de NN Zevenheuvelenloop en vindt plaats op zaterdagavond 18 november. Kinderen uit groep 3 en 4 lopen 400 meter en kinderen uit groep 5 tot en met 8 lopen 800 meter over het parcours op de Groesbeekseweg in Nijmegen.

Altijd prijs

Jaarlijks doen bijna 700 kinderen uit Nijmegen en omgeving mee aan de Mini Zevenheuvelenloop. Deze kinderen lopen de dag voor de grote NN Zevenheuvelenloop in het donker hun ronde in het start- en finishgebied van de najaarsklassieker. Aan de finish ontvangen alle deelnemers een medaille en de eerste drie jongens en meisjes in iedere categorie krijgen een beker. De school met de meeste deelnemers wint de scholenbeker. Afgelopen jaar ging de Vrijeschool Meander er met de scholenprijs vandoor.

Sterren van de toekomst

Voorafgaand aan de wereldtoppers bij de NN Zevenheuvelenloop, mogen de kinderen laten zien dat zij de sterren van de toekomst zijn. Regelmatig worden snelle lopers gespot die zich aansluiten bij de talentengroep Team Zevenheuvelen. Een van deze talenten is Susan Krumins (voorheen Kuijken). De Nijmeegse nam als basisschoolleerling deel aan de Mini Zevenheuvelenloop en groeide later uit tot een wereldtopper op de 5.000 en 10.000 meter. Afgelopen zomer werd zij vijfde bij het Wereldkampioenschap 5.000 meter in Londen.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk voor alle basisschoolkinderen van groep 3 tot en met groep 8. De eerste groep start om 17.00 uur. Inschrijven voor de Mini Zevenheuvelenloop kan tot en met dinsdag 14 november via www.nnzevenheuvelenloop.nl/mini.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Inschrijven voor Mini Zevenheuvelenlopers

Reageren is niet toegestaan.