Familie- en vriendenestafette in Buurtpark het Groeske

GROESBEEK – Op zondag 1 oktober wordt in het park het Groeske een familie- en vriendenestafette run georganiseerd.


Foto van de Bikkelrun 2017. Foto en rechten: Annelies de Bruin.

Deze run is van 10.00 tot 12.00 uur en is toegankelijk voor alle leeftijden. Iedereen mag/kan meedoen.

Rondjes van 1200 meter

Het is dus niet alleen voor geoefende hardlopers. Een rondje bedraagt ongeveer 1200 meter. Voor het team dat de meeste rondjes heeft gelopen is een leuke prijs beschikbaar. En je weet het: Meedoen is belangrijker dan winnen! Laat je uitdagen en doe mee aan deze gezellige run in een prachtige omgeving.

Inschrijven

Inschrijven doe je per team van minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers. Aanmelden kan uitsluitend via [email protected]. Ook voor meer informatie kun je hier terecht. Vermeld bij je aanmelding het aantal deelnemers, de naam van je team, naam, emailadres en telefoonnummer van de contactpersoon.

Opbrengst voor buurtpark

De kosten per deelnemer bedragen €2.50,- en deze kun je ter plaatse voldoen. De opbrengst komt ten goede aan buurtpark het Groeske en wordt verdubbeld door het Jan Linders Fonds 2017. Gasterij het Groeske zorgt bij start en finish voor koffie, thee,  fris, een broodje en heerlijke soep voor een schappelijk prijsje.

NB: Bij zeer slecht weer en of onvoldoende deelnemers gaat de estafette run niet door.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Familie- en vriendenestafette in Buurtpark het Groeske

Reageren is niet toegestaan.